O reconditionare de suflet

Cand vine vorba de design interior, nimic nu imi bucura inima mai mult ca descoperirea unei decoratini sau piese de mobilier reinterpretate, reciclate, folosite in alt sens decat pentru cel ce a fost realizat. . Ma refer la acele piese vechi, antice, prafuite ce asteapta rabdatoare sa fie din nou iubite. Acele piese ce au o istorie, ce spun o poveste , ce nostalgic ne trezesc o stare, o amintire inca de la prima  atingere. Asa este si cazul batranelor masini de cusut : Singer, Pfaff, Husqvarna, Bradbury, Jones, Frister sau Rossmannand. Cu siguranta cu totii ne amintim macar de un model pe care bunica il avea.

    ec0aade0f03903b3b70ae04b5489ffaa 7b7e88b8f815c918681de7f57b9fc845

Aceste mici comori  demult uitate pot deveni piese de mobilier unice, cu un design spectaculos. Suportul elegant de otel cu model vintage devine o baza foarte stabila pentru o masa cu aer boem. Am cautat cateva idei foarte originale pentru reconditionarea masinilor de cusut. Am fost placut surprinsa sa vad ca oamenii inca apreciaza aceste modele si ca sunt atat de multe idei minunate incat iti este foarte greu sa te decizi catre ce vrei opta. Insa lasa-te purtata de energia minunata pe care aceste masini o emana, lasa-te inspirita de locul unde o sa fie pozitionata si cu siguranta vei gasi design-ul ideal pentru tine.

f76460bbdc98f4c68c4a3585ae4be976

Asa ca daca detii o veche masina de cusut, te rog gandeste-te de doua ori inainte sa renunti la ea…poate deveni piesa de suflet din caminul tau!

Sursa foto: www.pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *