Influente exotice pentru o amenajare eclectica

Influentele exotice ofera unei amenajari exchilibru, celebrand  natura si autenticitatea.  Accentele, fie ca vorbim de o piesa de mobilier, un tablou, o vaza, o statueta sau orice alta decoratiune, creeaza un sentiment primitor.  Aceste detalii ornamentale realizate din materiale exotice si cu un design inedit au menirea de a insufleti amenajarea punand in lumina o extravaganta naturala.

Deco Boutique iti propune sa alegi pentru caminul tau decoartiuni excentrice cum ar fi panourile de perete realizate manual din lemn de mango. Lemnul de mango este considerat aducator de noroc in multe culturi din sud-estul Asiei, fiind un motiv cheie des intalnit in operele de arta indiene. 

Modelul nostru ” Decor perete Bali ” este compus din trei panouri identice de culoare alba. Pot fi folosite atat individual cat si in set sau pot fi pozitionate atat pe verticala cat si orizontala. De asemenea le poti fixa pe perete si pe diagolana in forma de romb. ( vezi imaginea de mai sus )

Orice pat banal  poate deveni unul impunator daca panourile sunt pozitionate la nivelul lui. Dormitorul are dublu de castigat: detine o tablie de pat autentica si un tablou inedit.

Daca vorbim de panouri supradimensionate, acestea pot fi folosite pe post de paravan separator sau chiar suprafata superioare a unei mese.

 

Seturile formate din mai multe panouri sunt foarte elegante si fac ca interiorul sa fie unul luxos.

Indiferent de modelul pentru care optezi, camera sau locul unde vor fi fixate, panourile de lemn vor fi piesa de rezista a intregului decor. Fiind foarte versatile, un lucru e sigur : nu ai cum sa dai gres! Decorare placuta!

 

Photo credit : Deco Boutique, Pinterest.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *