Menu
Cosul tau
SC LGA INTERIOR DESIGN SRL respectă și aplică cerințele Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Utilizăm cookies, conform politicii menționate, iar continuarea navigării exprima acordul dumneavoastră privind folosirea acestora. Politica de cookies

CANAPELE & FOTOLII

Catifeaua, acest nobil si luxos material a fascinat de la primele aparitii. Jocul misterios de lumini si umbre, intensitatea culorilor, atingerea delicata si combitatia perfecta cu bijuteriile de aur si pietre pretioase, fac din acest material sa fie unic. Piesele de mobilier tapitate cu catifea..
3.497 lei 3.815 lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

O colectie impresionanta de canapele si fotolii te asteapta. Stilul ideal, materiale calitative si un design exceptional sunt toate criterii de selectie pentru un living frumos. Lasa-te inspirat de colectia noastra de canapele si fotolii. Bucura-te de alegerea facuta! Canapele si fotoliile ideale trebuie sa imbine functionalitatea, confortul desavarsit si un design potrivit pentru casa ta.