Menu
Cosul tau
SC LGA INTERIOR DESIGN SRL respectă și aplică cerințele Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Utilizăm cookies, conform politicii menționate, iar continuarea navigării exprima acordul dumneavoastră privind folosirea acestora. Politica de cookies

Canapele Extensibile

Canapeaua extensibila din piele Guara are cadrul confectionat din lemn de eucalipt. Picioarele sunt realizate din otel cromat. Canapeaua este acoperita cu piele ecologica (imitatie de piele). Umplutura este confectionata din spuma poliurentanica. Produsul necesita asamblare. Dimensiuni (L x l x h):..
1.335 lei 1.540 lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Practice si cu un aspect desavarsit. La Deco Boutique ti-am pregatit o colectie atent aleasa de canapele extensibile. Imbracate in material textil sau piele, acestea reprezinta alegerea ideala pentru decorarea unui living. Economisesc spatiu si ne salveaza in situatiile in care avem oaspeti. Modelele de canapele extensibile de 2 sau 3 locuri reprezinta cele mai populare produse. O canapea extensibila cu un design frumos va atrage aprecierea si admiratia oaspetilor.