Menu
Cosul tau
SC LGA INTERIOR DESIGN SRL respectă și aplică cerințele Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Utilizăm cookies, conform politicii menționate, iar continuarea navigării exprima acordul dumneavoastră privind folosirea acestora. Politica de cookies

Canapele Vintage

Canapele Vintage
Canapeaua pentru 2 locuri din catifea Lascano are cadrul realizat din otel. Canapeaua este acoperita cu material textil (100% poliester) ce imita catifeaua. Umplutura este realizat din spuma poliuretanica cu densitatea de 22 kg/m3. Picioarele sunt realizate din otel vopsit electrostatic si necesita ..
1.181 lei 1.530 lei
Canapea 2 locuri Rita are cadrul realizat din crengi de lemn de tec, cu un finisaj natur. Pernele sunt dehusabile si sunt fabricate din material textil (100% bumbac). Dimensiuni (L x l x h): 140 cm x 75 cm x 43 cm (inaltime sezut) x 80 cm (inaltime spatar) x 69 cm (inaltime manere). Material: Lemn..
2.799 lei 3.490 lei
Canapeaua capitonata vintage pentru 3 locuri Daza are cadrul confectionat din lemn de stejar. Este acoperita cu material textil (36% sintentic, 64% bumbac), iar umplutura este realizata din spuma, cu o densitate de 25kg/m3. Spatarul este capitonat. Dimensiuni (L x l x h): 165 cm x 63 cm x 49 cm (in..
2.970 lei 3.450 lei
Canapeaua din catifea pentru 3 locuri Estrella are cadrul realizat din placaj. Picioarele sunt realizate din lemn de arbore de cauciuc si necesita asamblare. Canapeaua este acoperita cu material textil (100% poliester) ce imita catifeaua. Umplutura canapelei este realizata din spuma cu o densitate d..
3.591 lei 3.842 lei
Canapeaua din catifea pentru 3 locuri Lima are cadrul realizat din placaj. Picioarele sunt realizate din lemn de arbore de cauciuc si necesita asamblare. Canapeaua este acoperita cu material textil (100% poliester) ce imita catifeaua. Umplutura canapelei este realizata din spuma cu o densitate de 28..
3.591 lei 3.842 lei
Canapeaua pentru living de 3 locuri din catifea Abrigo are cadrul realizat din placaj. Picioarele sunt realizate din otel vopsit electrostatic si necesita asamblare. Canapeaua este acoperita cu material textil (100% poliester) ce imita catifeaua. Umplutura sezutului si a spatarului este realizata di..
2.394 lei 2.509 lei
Canapeaua pentru living de 3 locuri din catifea Colla are cadrul realizat din placaj. Picioarele sunt realizate din otel vopsit electrostatic si necesita asamblare. Canapeaua este acoperita cu material textil (100% poliester) ce imita catifeaua. Umplutura sezutului si a spatarului este realizata din..
2.394 lei 2.509 lei
Canapeaua din piele pentru 2 locuri Paso are cadrul confectionat din otel vopsit electrostatic. Umplutura este realizata din spuma poliuretanica cu o densitate de 22kg/m3. Canapeaua este acoperita cu piele ecologica (imitatie piele). Picioarele sunt confectionate din otel vopsit electrostatic si nec..
915 lei 1.190 lei
Canapeaua Pauline este construita pe un cadru din metal, extrem de rezistent. Sezutul si spatarul sunt realizate din material (imitatie piele).Canapeaua are un design vintage, fiind potrivita pentru orice decor.Dimensiuni (Lungime x latime x inaltime): 120cm x 60cm x 88cmNumar locuri: 2..
999 lei 1.290 lei
Design inedit, concept unic! Construita pe o structura din lemn exotic de mango si cadru din fier, canapeaua Kevin va rezista excelent in timp. Sezutul si spatarul sunt atent realizate din piele naturala. Fiecare model are un design unic! Mici diferente pot fi prezente de la un model la altul, avand..
5.980 lei 6.699 lei
Design inedit, concept unic! Construita pe o structura din lemn exotic de mango si cadru din fier, canapeaua Silke va rezista excelent in timp. Sezutul si spatarul sunt atent realizate din piele naturala. Fiecare model are un design unic! Mici diferente pot fi prezente de la un model la altul, avand..
5.980 lei 6.699 lei
Canapea din ratan cu 2 locuri Pantano este realizata din integral din ratan. A nu se expune la lumina solara directa sau la vreme rea. Dimensiuni (L x l x h): 119 cm x 83 cm x 37 cm (inaltime sezut) x 87 cm (inaltime spatar) x 57.5 cm (inaltime manere) Material: Ratan..
989 lei
Canapea sezlong EndeStructura din lemn de pin si placaj. Picioare din lemn de arbore de cauciuc. Material textil folosit pentru canapea (55% sintetic, 45% bumbac). Umplutura este realizata din spuma poliuretanica cu densitatea de 25kg/m3. Canapeaua este ne-dehusabila.Dimensiuni:(Lungime x latime x i..
2.799 lei 3.610 lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)

Canapelele clasice reprezinta o imagine la scara redusa a elementelor specifice stilului. Formele caracteristice sunt pastrate si amintesc mai mult de perioada de sfarsit a design-ului interior predominant clasic. Catifeaua este materialul de baza in evidentierea formelor fluide, prin intermediul careia obtinem jocuri unice de lumina si culoare.

Unele canapele sunt indraznete si mai contemporane ca oricand, prin reutilizarea unor obiecte care au avut o alta functionalitate. Prin pastrarea detaliilor obtinem o conversie a obiectului in cea mai uimitoare forma.  

Descopera online zeci de canapele vintage. In stil baroc, neoclasice, retro sau rustice, sunt ideale pentru amenajari speciale.