Menu
Cosul tau
SC LGA INTERIOR DESIGN SRL respectă și aplică cerințele Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Utilizăm cookies, conform politicii menționate, iar continuarea navigării exprima acordul dumneavoastră privind folosirea acestora. Politica de cookies

Fotoliu Extensibil

Fotoliu birou recliner cu actionare electrica KolinStructura din otel si placaj. Umplutura cu fibra de poliester cu densitatea de 9kg/m3. Sezut si spatar confectionate din piele ecologica (imitatie de piele). Manerele si spatele fotoliului sunt confectionate din PVC. Fotoliul are inclus mecanismul d..
3.450 lei 3.764 lei
Fotoliu birou recliner cu actionare electrica OdderStructura din otel si placaj. Umplutura cu fibra de poliester cu densitatea de 9kg/m3. Sezut si spatar confectionate din piele ecologica (imitatie de piele). Manerele si spatele fotoliului sunt confectionate din PVC. Fotoliul are inclus mecanismul d..
3.450 lei 3.764 lei
Fotoliu birou recliner cu actionare electrica TvedStructura din otel si placaj. Umplutura cu fibra de poliester cu densitatea de 9kg/m3. Sezut si spatar confectionate din piele ecologica (imitatie de piele). Manerele si spatele fotoliului sunt confectionate din PVC. Fotoliul are inclus mecanismul de..
3.450 lei 3.764 lei
Excelent pentru serile de lectura sau pentru a viziona emisiunea preferata, fotoliul recliner Dara se potriveste in orice living. Avand spatar si suport de picioare rabatabile, fotoliul poate fi reglat intr-o pozitie confortabila pentru dumneavoastra. Materialul textil din care este confectionat ofe..
1.928 lei
Fotoliu recliner de relaxare cu taburet FaroStructura din otel, cu umplutura de burete. Husa este confectionata din material textil si imitatie de piele (piele ecologica). Produsul necesita asamblareDimensiuni fotoliu:(Lungime x latime x inaltime) 70-81cm x 104cm x 92.5-102cmInaltime sezut: 45.5cmIn..
1.495 lei 1.631 lei
Fotoliu recliner de relaxare cu taburet RibeStructura din otel, cu umplutura de burete. Husa este confectionata din material textil si imitatie de piele (piele ecologica). Produsul necesita asamblareDimensiuni fotoliu:(Lungime x latime x inaltime) 70-81cm x 104cm x 92.5-102cmInaltime sezut: 45.5cmIn..
1.390 lei 1.560 lei
Excelent pentru serile de lectura sau pentru a viziona emisiunea preferata, fotoliul recliner Tau se potriveste in orice living. Avand spatar si suport de picioare rabatabile, fotoliul poate fi reglat intr-o pozitie confortabila pentru dumneavoastra. Pielea ecologica din care este confectionat ofera..
2.197 lei 2.397 lei
Excelent pentru serile de lectura sau pentru a viziona emisiunea preferata, fotoliul recliner Vera se potriveste in orice living. Avand spatar si suport de picioare rabatabile, fotoliul poate fi reglat intr-o pozitie confortabila pentru dumneavoastra. Materialul textil din care este confectionat ofe..
799 lei 1.928 lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)

Comod, perfect pentru serile de lectura. Un fotoliu extensibil poate fi de multe ori solutia excelenta pentru living-ul tau. Cunoscut si sub numele de fotoliu pat sau fotoliu recliner, acesta ocupa un spatiu redus si totusi ofera confortul unui pat. Un fotoliu care se intinde iti permite sa vizionezi emisiunea preferata la televizor sau sa stai intins in timp ce citesti o carte.

La Deco Boutique ti-am pregatit o gama perfecta de fotolii extensibile, special alese pentru gustul tau. Confectionate din material textil, piele naturala sau ecologica, acestea reprezinta relaxarea suprema. Alege modelul tau preferat si comanda-l.

Te asiguram de tot suportul nostru si iti oferim gratuit sfaturi de design interior astfel incat alegerea ta sa fie perfecta!