Menu
Cosul tau
SC LGA INTERIOR DESIGN SRL respectă și aplică cerințele Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Utilizăm cookies, conform politicii menționate, iar continuarea navigării exprima acordul dumneavoastră privind folosirea acestora. Politica de cookies

Taburete

Setul de 2 taburete Albany are cadrul din lemn de pin si picioarele din plastic. Husa exterioara este din piele ecologica, iar husa interioara este din poliester. Picioarele necesita asamblare, si are spatiu de depozitare. Setul se va integra intr-un spatiu modern, sau chiar minimalist. Dimensiuni t..
693 lei 756 lei
Setul de 2 taburete Baja are cadrul din lemn de pin si picioarele din plastic. Husa exterioara este din piele ecologica, iar husa interioara este din poliester. Picioarele necesita asamblare, si are spatiu de depozitare. Setul se va integra intr-un spatiu modern, sau chiar minimalist. Dimensiuni tab..
693 lei 756 lei
Setul de 2 taburete Cathay are cadrul din lemn de pin si picioarele din plastic. Husa exterioara este din piele ecologica, iar husa interioara este din poliester. Picioarele necesita asamblare, si are spatiu de depozitare. Setul se va integra intr-un spatiu modern, sau chiar minimalist. Dimensiuni t..
693 lei 756 lei
Setul de 2 taburete Ceylon are cadrul din lemn de pin si picioarele din plastic. Husa exterioara este din piele ecologica, iar husa interioara este din poliester. Picioarele necesita asamblare, si are spatiu de depozitare. Setul se va integra intr-un spatiu modern, sau chiar minimalist. Dimensiuni t..
490 lei 564 lei
Cele 3 taburete pentru living Caspe au cadrul construit din lemn de pin. Picioarele sunt confectionate din plastic. Taburetele sunt acoperite cu material textil ce imita catifeaua (poliester). Taburetele pot fi folosite si pentru depozitare. Produsele necesita asamblare. Dimensiuni (L x l x h): Tabu..
1.390 lei 1.550 lei
Cele 3 taburete pentru living Naval au cadrul construit din lemn de pin. Picioarele sunt confectionate din plastic. Taburetele sunt acoperite cu imitatie de piele. Pot fi folositi si pentru depozitare. Dimensiuni (L x l x h): Taburet mare 89 cm x 48 cm x 51 cm Taburet mic (x2): 40cm x 40cm x 40cm M..
1.390 lei 1.550 lei
Cele 3 taburete pentru living Sena au cadrul construit din lemn de pin. Picioarele sunt confectionate din plastic. Taburetele sunt acoperite cu material textil ce imita catifeaua (poliester). Taburetele pot fi folosite si pentru depozitare. Produsele necesita asamblare. Dimensiuni (L x l x h): Tabur..
1.390 lei 1.550 lei
Setul de 2 taburete din catifea Abilene are cadrul din MDF si placaj, iar husa este din poliester, cu aspect de caifea. Densitatea spumei este de 30 kg/m3, si in jurul bazei este un inel din otel decorativ. Taburetul se va integra intr-un spatiu clasic, sau chiar retro. Dimensiuni taburet mic (Ø x h..
690 lei 792 lei
Setul de 2 taburete din catifea Anise are cadrul din MDF si placaj, iar husa este din poliester cu efect de catifea. Pe mijlocul taburetului este un inel decorativ auriu din otel, iar densitatea spumei este de 30 kg/m3. Setul se va integra intr-un spatiu modern, sau chiar minimalist. Dimensiuni tabu..
572 lei 624 lei
Setul de 2 taburete din catifea Birch are cadrul din MDF si placaj. Husa este din poliester, cu efect de catifea. Densitatea umpluturii cu spuma este de 20-25 kg/m3. Taburetele au un inel decorativ din otel. Taburetele se vor integra intr-un spatiu clasic, sau chiar retro. Dimensiuni taburet mic (Ø ..
583 lei 636 lei
Setul de 2 taburete din catifea Brielle are cadrul din MDF si placaj. Husa este din poliester cu efect de catifea, iar densitatea spumei este de 30kg/m3. Taburetul are un inel decorativ auriu din otel in jurul bazei. Taburetele se vor integra intr-un spatiu clasic, sau chiar retro. Dimensiuni tabure..
583 lei 636 lei
Setul de 2 taburete din catifea Burl are cadrul din lemn de pin si picioarele din plastic. Husa exterioara este din poliester cu efect de catifea, iar husa interioara este din poliester. Picioarele necesita asamblare, si are spatiu de depozitare. Setul se va integra intr-un spatiu modern, sau chiar ..
693 lei 756 lei
Setul de 2 taburete din catifea Calendula are cadrul din lemn de pin si picioarele din plastic. Husa exterioara este din poliester cu efect de catifea, iar husa interioara este din poliester. Picioarele necesita asamblare, si are spatiu de depozitare. Setul se va integra intr-un spatiu modern, sau c..
693 lei 756 lei
Setul de 2 taburete din catifea Cascade are cadrul din MDF si placaj, iar picioarele sunt din otel auriu cromat. Husa este din poliester cu aspect de catifea cu fermoar decorativ, iar densitatea spumei este de 30 kg/m3. Picioarele necesita asamblare. Setul se va integra intr-un spatiu modern, sau ch..
690 lei 780 lei
Setul de 2 taburete din catifea Cassava are cadrul din lemn de pin si picioarele din plastic. Husa exterioara este din poliester cu efect de catifea, iar husa interioara este din poliester. Picioarele necesita asamblare, si are spatiu de depozitare. Setul se va integra intr-un spatiu modern, sau chi..
693 lei 756 lei
Setul de 2 taburete din catifea Coast are cadrul din MDF si placaj, iar picioarele sunt din otel auriu cromat. Husa este din poliester cu aspect de catifea cu fermoar decorativ, iar densitatea spumei este de 30 kg/m3. Picioarele necesita asamblare. Setul se va integra intr-un spatiu modern, sau chia..
690 lei 780 lei
Setul de 2 taburete din catifea Daphnei are cadrul din MDF si placaj, iar husa este din poliester, cu aspect de caifea. Densitatea spumei este de 30 kg/m3, si in jurul bazei este un inel din otel decorativ. Taburetul se va integra intr-un spatiu clasic, sau chiar retro. Dimensiuni taburet mic (Ø x h..
690 lei 792 lei
Setul de 2 taburete din catifea Delphi are cadrul din MDF si placaj, iar husa este din poliester, cu aspect de caifea. Densitatea spumei este de 30 kg/m3, si in jurul bazei este un inel din otel decorativ. Taburetul se va integra intr-un spatiu clasic, sau chiar retro. Dimensiuni taburet mic (Ø x h)..
690 lei 792 lei
Setul de 2 taburete din catifea Dune are cadrul din MDF si placaj. Husa este din poliester, cu efect de catifea. Densitatea umpluturii cu spuma este de 20-25 kg/m3. Taburetele au un inel decorativ din otel. Taburetele se vor integra intr-un spatiu clasic, sau chiar retro. Dimensiuni taburet mic (Ø x..
583 lei 636 lei
Setul de 2 taburete din catifea Elestren are cadrul din lemn de pin si picioarele din plastic. Husa exterioara este din poliester cu efect de catifea, iar husa interioara este din poliester. Picioarele necesita asamblare, si are spatiu de depozitare. Setul se va integra intr-un spatiu modern, sau ch..
693 lei 756 lei
Setul de 2 taburete din catifea Elm are cadrul din MDF si placaj, iar husa este din poliester cu efect de catifea. Pe mijlocul taburetului este un inel decorativ auriu din otel, iar densitatea spumei este de 30 kg/m3. Setul se va integra intr-un spatiu modern, sau chiar minimalist. Dimensiuni tabure..
572 lei 624 lei
Setul de 2 taburete din catifea Iris are cadrul din MDF si placaj. Husa este din poliester cu efect de catifea, iar densitatea spumei este de 30kg/m3. Taburetul are un inel decorativ auriu din otel in jurul bazei. Taburetele se vor integra intr-un spatiu clasic, sau chiar retro. Dimensiuni taburet m..
583 lei 636 lei
Setul de 2 taburete din catifea Kayden are cadrul din MDF si placaj. Husa este din poliester cu efect de catifea, iar densitatea spumei este de 30kg/m3. Taburetul are un inel decorativ auriu din otel in jurul bazei. Taburetele se vor integra intr-un spatiu clasic, sau chiar retro. Dimensiuni taburet..
583 lei 636 lei
Setul de 2 taburete din catifea Lapis are cadrul din MDF si placaj, iar husa este din poliester cu efect de catifea. Pe mijlocul taburetului este un inel decorativ auriu din otel, iar densitatea spumei este de 30 kg/m3. Setul se va integra intr-un spatiu modern, sau chiar minimalist. Dimensiuni tabu..
572 lei 624 lei
Setul de 2 taburete din catifea Marigold are cadrul din MDF si placaj. Husa este din poliester, cu efect de catifea. Densitatea umpluturii cu spuma este de 20-25 kg/m3. Taburetele au un inel decorativ din otel. Taburetele se vor integra intr-un spatiu clasic, sau chiar retro. Dimensiuni taburet mic ..
583 lei 636 lei
Setul de 2 taburete din catifea Nile are cadrul din MDF si placaj, iar husa este din poliester, cu aspect de caifea. Densitatea spumei este de 30 kg/m3, si in jurul bazei este un inel din otel decorativ. Taburetul se va integra intr-un spatiu clasic, sau chiar retro. Dimensiuni taburet mic (Ø x h): ..
690 lei 792 lei
Setul de 2 taburete din catifea Reno are cadrul din MDF si placaj, iar husa este din poliester, cu aspect de caifea. Densitatea spumei este de 30 kg/m3, si in jurul bazei este un inel din otel decorativ. Taburetul se va integra intr-un spatiu clasic, sau chiar retro. Dimensiuni taburet mic (Ø x h): ..
690 lei 792 lei
Setul de 2 taburete Daffodil are cadrul din MDF si placaj, iar picioarele sunt din lemn de eucalipt cu finisaj de vopsea nitrocelulozica. Husa este din poliester cu fermoar, iar densitatea spumei este de 30 kg/m3. Picioarele necesita asamblare. Setul se va integra intr-un spatiu modern, sau chiar mi..
550 lei 588 lei
Setul de 2 taburete Gladiola are cadrul si capacul din MDF, si este acoperit din piele ecologica (PVC) cu densitatea spumei este de 20 kg/m3, cu manere de funie. Taburetul se va potrivi in multe amenajari, apartinand stilului contemporan., iar modelul l-ar face potrivit si pentru o amenajare orienta..
390 lei 456 lei
Setul de 2 taburete Harbor are cadrul si capacul din MDF, si este acoperit din piele ecologica (PVC) cu densitatea spumei este de 20 kg/m3, cu manere de funie. Taburetul se va potrivi in multe amenajari, apartinand stilului contemporan., iar modelul l-ar face potrivit si pentru o amenajare orientala..
390 lei 456 lei
Afişare 1 - 30 din 236 (8 pagini)

Taburetele e obiectul colorat creat pentru a te face sa te simti bine. Formele clasice imbogatite cu materiale fine iti vor intipari in memorie cele mai frumoase momente. Taburetul are un dublu rol, fiind un obiect aspectuos si functional. Uimitor cate lucruri poti depozita intr-un obiect frumos.

Un taburet poate schimba aspectul unei incaperi. Colorat si util pentru spatiul de depozitare suplimentar pe care il ofera, acesta va da personalitate incaperii unde va fi amplasat. In diverse forme, rotunzi sau dreptunghiulari, nu trebuie sa lipseasca din casa!