Menu
Cosul tau
SC LGA INTERIOR DESIGN SRL respectă și aplică cerințele Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Utilizăm cookies, conform politicii menționate, iar continuarea navigării exprima acordul dumneavoastră privind folosirea acestora. Politica de cookies

Comode Lemn Exotic

Comoda clasica din lemn de tec Bend Comoda clasica din lemn de tec Bend
NOU -11 %
Comoda clasica Bend are cadrul realizat din lemn de tec. Panourile exterioare sunt realizate din MDF. Vopseaua folosita pentru finisaj este pe baza de apa. Usile si sertarele sunt decorate cu insertii aurii. Picioarele sunt realizate din otel vopsit in culoarea auriu si necesita asamblare. Dimensiu..
1.594 lei 1.790 lei
Comoda clasica din lemn de tec Medford Comoda clasica din lemn de tec Medford
NOU -11 %
Comoda clasica Medford are cadrul realizat din lemn de tec. Panourile exterioare sunt realizate din MDF. Vopseaua folosita pentru finisaj este pe baza de apa. Usile si sertarele sunt decorate cu insertii aurii. Picioarele sunt realizate din otel vopsit in culoarea auriu si necesita asamblare. Dimen..
2.119 lei 2.390 lei
Comoda clasica din lemn de tec Reno Comoda clasica din lemn de tec Reno
NOU -14 %
Comoda clasica Reno are cadrul realizat din lemn de tec. Panourile exterioare sunt realizate din MDF. Vopseaua folosita pentru finisaj este pe baza de apa. Usile si sertarele sunt decorate cu insertii aurii. Picioarele sunt realizate din otel vopsit in culoarea auriu si necesita asamblare. Dimensiu..
2.565 lei 2.970 lei
Comoda cu sertare si usa din lemn Ryde are cadrul confectionat din lemn exotic de acacia si otel vopsit electrostatic. Spatele este realizat din placaj. Dimensiuni (L x l x h): 90 cm x 40 cm x 90 cm Material: Lemn de acacia si otel..
2.474 lei 3.216 lei
Comoda cu sertare si usi din lemn de acacia Skive Comoda cu sertare si usi din lemn de acacia Skive
--30 %
Comoda cu sertare si usi Skive are cadrul confectionat din lemn exotic de acacia si otel vopsit electrostatic. Spatele este realizat din placaj. Dimensiuni (L x l x h): 140 cm x 40 cm x 77 cm Material: Lemn de acacia si otel..
4.641 lei 3.570 lei
Comoda cu sertare si usi Thise are cadrul confectionat din lemn exotic de acacia si otel vopsit electrostatic. Spatele este realizat din placaj. Dimensiuni (L x l x h): 150 cm x 40 cm x 105 cm Material: Lemn de acacia si otel..
4.390 lei 5.225 lei
Comoda cu sertare si usi Viborg are cadrul confectionat din lemn exotic de acacia si otel vopsit electrostatic. Spatele este realizat din placaj. Dimensiuni (L x l x h): 175 cm x 45 cm x 77 cm Material: Lemn de acacia si otel..
4.075 lei 5.295 lei
Comoda pentru dormitor Klarup are cadrul realizat din lemn exotic de mango. Spatele comodei si interiorul sertarelor sunt realizate din MDF. Picioarele sunt confectionate din otel si necesita asamblare. Comoda are rafturile din interior incluse. Manerele usilor si ale sertarelor sunt realizate din m..
3.154 lei 4.100 lei
Comoda pentru dormitor Orso are cadrul realizat din lemn exotic de mango decorat manual. Spatele si baza sertarelor este realizata din MDF. Comoda are incluse rafturile din interior. Finisajul realizat din ceara are efect antichizat. Dimensiuni (L x l x h): 105 cm x 40 cm x 84 cm Material: Lemn de..
3.188 lei 4.150 lei
Comoda pentru dormitor Siem are cadrul realizat din lemn exotic de mango. Spatele comodei si interiorul sertarelor sunt realizate din MDF. Picioarele sunt confectionate din otel si necesita asamblare. Comoda are rafturile din interior incluse. Manerele usilor si ale sertarelor sunt realizate din met..
2.083 lei 2.710 lei
Comoda inalta cu sertare si usi Aalborg are cadrul confectionat din lemn exotic de acacia si otel vopsit electrostatic. Spatele este realizat din placaj. Dimensiuni (L x l x h): 140 cm x 40 cm x 160 cm Material: Lemn de acacia si otel..
6.490 lei 8.500 lei
Comoda inalta cu sertare si usi Trend are cadrul confectionat din lemn exotic de acacia si otel vopsit electrostatic. Spatele este realizat din placaj. Dimensiuni (L x l x h): 135 cm x 40 cm x 120 cm Material: Lemn de acacia si otel..
4.690 lei 6.170 lei
Comoda inalta Saltum are cadrul confectionat din lemn exotic de acacia si otel vopsit electrostatic. Spatele este realizat din placaj. Dimensiuni (L x l x h): 90 cm x 40 cm x 160 cm Material: Lemn de acacia si otel..
4.055 lei 5.275 lei
Comoda inalta Jerup are cadrul confectionat din lemn exotic de acacia. Usile sunt prevazute cu insertii metalice. Comoda are incluse rafturile din interior. Picioarele sunt realizate din otel vopsit electrostatic si necesita asamblare. Dimensiuni (L x l x h): 118 cm x 45 cm x 138 cm Material: Lemn..
5.190 lei 6.796 lei
Comoda pentru living Nordby are cadrul confectionat din lemn exotic de acacia. Usile sunt prevazute cu insertii metalice. Comoda are incluse rafturile din interior. Picioarele sunt realizate din otel vopsit electrostatic si necesita asamblare. Dimensiuni (L x l x h): 198 cm x 43 cm x 85 cm Materia..
5.474 lei 7.120 lei
Comoda pentru living Skagen are cadrul confectionat din lemn exotic de acacia si otel vopsit electrostatic. Dimensiuni (L x l x h): 175 cm x 45 cm x 90 cm Material: Lemn de acacia si otel..
5.790 lei 7.570 lei
Comoda pentru living din lemn de mango Brande are cadrul realizat din lemn exotic de mango. Spatele este realizat din MDF. Manerele si alte obiecte decorative sunt realizate din fier. Dimensiuni (L x l x h): 102 cm x 44 cm x 91 cm Material: Lemn de mango, MDF si metal..
3.961 lei 5.150 lei
Comoda pentru living din lemn de mango Herning are cadrul realizat din lemn exotic de mango. Spatele este realizat din MDF. Manerele si alte obiecte decorative sunt realizate din fier. Dimensiuni (L x l x h): 168 cm x 43 cm x 94 cm Material: Lemn de mango, MDF si metal..
6.290 lei 8.180 lei
Comoda pentru living din lemn de mango Kolding are cadrul realizat din lemn exotic de mango. Spatele este realizat din MDF. Manerele si alte obiecte decorative sunt realizate din fier. Dimensiuni (L x l x h): 90 cm x 46 cm x 100 cm Material: Lemn de mango, MDF si metal..
3.953 lei 5.150 lei
Comoda pentru living din lemn de mango Ribe are cadrul realizat din lemn exotic de mango. Spatele este realizat din MDF. Manerele si alte obiecte decorative sunt realizate din fier. Dimensiuni (L x l x h): 89 cm x 43 cm x 119 cm Material: Lemn de mango, MDF si metal..
3.990 lei 5.260 lei
Comoda living moderna din lemn de mango Tacoma Comoda living moderna din lemn de mango Tacoma
NOU -11 %
Comoda moderna Tacoma are cadrul realizat din otel cu finisaj cromat si din lemn de mango. Spatele comodei este realizat din MDF. Manerele sunt realizate din otel cu finisaj cromat. Dimensiuni (L x l x h): 160 cm x 45 cm x 80 cm Material: Lemn de mango si otel..
4.471 lei 5.006 lei
Comoda moderna neagra din lemn de mango Fargo Comoda moderna neagra din lemn de mango Fargo
NOU -14 %
Comoda moderna neagra Fargo are cadrul realizat din lemn de mango cu finisaj cu ceara. Spatele si interiorul sertarelor sunt realizate din MDF. Comoda include raftul din interior. Fronturile usilor si ale sertarelor sunt decorate cu insertii originale din alama. Picioarele comodei necesita asamblare..
2.759 lei 3.207 lei
Comoda moderna neagra din lemn de mango Miles Comoda moderna neagra din lemn de mango Miles
NOU -11 %
Comoda moderna neagra Miles are cadrul realizat din lemn de mango cu finisaj cu ceara. Spatele si interiorul sertarelor sunt realizate din MDF. Comoda include raftul din interior. Fronturile usilor si ale sertarelor sunt decorate cu insertii originale din alama. Picioarele comodei necesita asamblare..
3.325 lei 3.720 lei
Afişare 1 - 23 din 23 (1 pagini)

Stilul modern se reflecta prin simplitatea geometrica si utilizarea materialelor naturale pastrand culoarea naturala a acestora. Geometria foarte plana este apreciata in obtinerea unui design calitativ, fara a fi nevoie de ornamente. Functionalitatea este baza comodelor moderne.

Comodele clasice au un aspect romantic, atat prin culorile blande si deschise, cat si prin formele fluide. Ornamentele sunt reduse la minim lasand formele structurii sa domine piesa de mobilier. Simetria si finisajele cu efect antichizat ofera un aspect confortabil.

Descopera online o gama diversificata de comode simple si pictate din lemn exotic. Perfecte pentru amenajari speciale. Comanda acum comoda dorita!