Menu
Cosul tau
SC LGA INTERIOR DESIGN SRL respectă și aplică cerințele Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Utilizăm cookies, conform politicii menționate, iar continuarea navigării exprima acordul dumneavoastră privind folosirea acestora. Politica de cookies

Comode Lemn Exotic

Comoda clasica Bend are cadrul realizat din lemn de tec. Panourile exterioare sunt realizate din MDF. Vopseaua folosita pentru finisaj este pe baza de apa. Usile si sertarele sunt decorate cu insertii aurii. Picioarele sunt realizate din otel vopsit in culoarea auriu si necesita asamblare. Dimensiu..
1.870 lei 2.040 lei
Comoda clasica Medford are cadrul realizat din lemn de tec. Panourile exterioare sunt realizate din MDF. Vopseaua folosita pentru finisaj este pe baza de apa. Usile si sertarele sunt decorate cu insertii aurii. Picioarele sunt realizate din otel vopsit in culoarea auriu si necesita asamblare. Dimen..
2.487 lei 2.713 lei
Comoda clasica Reno are cadrul realizat din lemn de tec. Panourile exterioare sunt realizate din MDF. Vopseaua folosita pentru finisaj este pe baza de apa. Usile si sertarele sunt decorate cu insertii aurii. Picioarele sunt realizate din otel vopsit in culoarea auriu si necesita asamblare. Dimensiu..
2.990 lei 3.284 lei
Comoda cu sertare si usa din lemn Ryde are cadrul confectionat din lemn exotic de acacia si otel vopsit electrostatic. Spatele este realizat din placaj. Dimensiuni (L x l x h): 90 cm x 40 cm x 90 cm Material: Lemn de acacia si otel..
2.890 lei 3.182 lei
Comoda cu sertare si usi Skive are cadrul confectionat din lemn exotic de acacia si otel vopsit electrostatic. Spatele este realizat din placaj. Dimensiuni (L x l x h): 140 cm x 40 cm x 77 cm Material: Lemn de acacia si otel..
4.264 lei 4.651 lei
Comoda cu sertare si usi Thise are cadrul confectionat din lemn exotic de acacia si otel vopsit electrostatic. Spatele este realizat din placaj. Dimensiuni (L x l x h): 150 cm x 40 cm x 105 cm Material: Lemn de acacia si otel..
5.250 lei 5.722 lei
Comoda cu sertare si usi Viborg are cadrul confectionat din lemn exotic de acacia si otel vopsit electrostatic. Spatele este realizat din placaj. Dimensiuni (L x l x h): 175 cm x 45 cm x 77 cm Material: Lemn de acacia si otel..
4.862 lei 5.304 lei
Comoda pentru dormitor Klarup are cadrul realizat din lemn exotic de mango. Spatele comodei si interiorul sertarelor sunt realizate din MDF. Picioarele sunt confectionate din otel si necesita asamblare. Comoda are rafturile din interior incluse. Manerele usilor si ale sertarelor sunt realizate din m..
3.650 lei 3.978 lei
Comoda pentru dormitor Orso are cadrul realizat din lemn exotic de mango decorat manual. Spatele si baza sertarelor este realizata din MDF. Comoda are incluse rafturile din interior. Finisajul realizat din ceara are efect antichizat. Dimensiuni (L x l x h): 105 cm x 40 cm x 84 cm Material: Lemn de..
3.690 lei 4.060 lei
Comoda pentru dormitor Siem are cadrul realizat din lemn exotic de mango. Spatele comodei si interiorul sertarelor sunt realizate din MDF. Picioarele sunt confectionate din otel si necesita asamblare. Comoda are rafturile din interior incluse. Manerele usilor si ale sertarelor sunt realizate din met..
2.390 lei 2.621 lei
Comoda inalta cu sertare si usi Aalborg are cadrul confectionat din lemn exotic de acacia si otel vopsit electrostatic. Spatele este realizat din placaj. Dimensiuni (L x l x h): 140 cm x 40 cm x 160 cm Material: Lemn de acacia si otel..
7.690 lei 8.245 lei
Comoda inalta cu sertare si usi Trend are cadrul confectionat din lemn exotic de acacia si otel vopsit electrostatic. Spatele este realizat din placaj. Dimensiuni (L x l x h): 135 cm x 40 cm x 120 cm Material: Lemn de acacia si otel..
5.591 lei 6.100 lei
Comoda inalta Saltum are cadrul confectionat din lemn exotic de acacia si otel vopsit electrostatic. Spatele este realizat din placaj. Dimensiuni (L x l x h): 90 cm x 40 cm x 160 cm Material: Lemn de acacia si otel..
4.790 lei 5.253 lei
Comoda inalta Jerup are cadrul confectionat din lemn exotic de acacia. Usile sunt prevazute cu insertii metalice. Comoda are incluse rafturile din interior. Picioarele sunt realizate din otel vopsit electrostatic si necesita asamblare. Dimensiuni (L x l x h): 118 cm x 45 cm x 138 cm Material: Lemn..
6.150 lei 6.701 lei
Comoda inalta din lemn de mango Aldo are cadrul si picioarele din lemn de mango cu finisaj de vopsea pe baza de apa. Prin aspectul oferit lemnului, comoda Aldo se va potrivi intr-un spatiu usor retro. Spatarul este din MDF. Manere sunt din otel. Picioarele necesita asamblare. Dimensiuni (L x l x h):..
5.588 lei 6.096 lei
Comoda inalta din lemn de mango Eliseo are cadrul din lemn de mango cu decoratiuni sculptate manual si sertarele cu spate si fund din MDF. Finisajul este din nitroceluloza. Manerele sunt din alama. Aspectul oferit de lemnul deschis la culoare, dar si de decoratiunile sculptate, si aspectul general a..
5.995 lei 6.540 lei
Comoda inalta din lemn de mango Juniper are cadrul din lemn de mango, spatarul din MDF furniruit si manerele si alte componente decorative din otel, cu finisaj de nitroceluloza. Aspectul uzat al lemnului, dar si utilizarea metalului, fac aceasta comoda inalta potrivita pentru un spatiu usor rustic, ..
5.841 lei 6.372 lei
Comoda inalta din lemn de mango Kace are cadrul din lemn de mango cu decoratiuni sculptate manual si sertarele cu spate si fund din MDF. Finisajul este din nitroceluloza. Manerele sunt din alama. Aspectul oferit de lemnul deschis la culoare, dar si de decoratiunile sculptate, si aspectul general al ..
3.531 lei 3.852 lei
Comoda inalta din lemn de mango Kori are cadrul din lemn de mango. Spatarul, usile si sertarele sunt din MDF. Fata usilor si a sertarelor este facuta cu prelucrarea mozaicului prin utilizarea placilor mici din rasina. Finisajul este din nitruceluloza. Picioarele sunt din otel, acoperite cu pulbere ..
5.170 lei 5.640 lei
Comoda inalta din lemn de mango Livi are cadrul din lemn de mango cu decoratiuni sculptate manual si sertarele cu spate si fund din MDF. Manerele sunt din alama. Aspectul oferit de lemnul deschis la culoare, dar si de decoratiunile sculptate, si aspectul general al comodei, o fac sa se potriveasca i..
5.709 lei 6.228 lei
Comoda din lemn de mango Raylee are cadrul din lemn de mango si otel, si spatele din placaj. Fata usilor si sertarelor este ori din lemn reciclat, ori tabla de fier, ori finisaj din fibrociment. Finisarea este acrilica, pentru protectie. Picioarele sunt reglabile. Elementul din lemn reciclat se cara..
7.117 lei 7.764 lei
Comoda inalta din lemn de mango Rohan este facuta din lemn de mango cu decoratiuni sculptate. Finisajul este din ceara cu efect antic. Aspectul oferit de lemnul deschis la culoare, dar si de decoratiunile sculptate, si aspectul general al comodei, o fac sa se potriveasca intr-o amenajare clasica, po..
5.445 lei 5.940 lei
Comoda inalta din lemn de acacia Denise are cadrul din lemn de acacia si spatele din placaj. Picioarele sunt din otel, acoperite cu pulbere epoxidica si finisare acrilica de protectie. Alaturarea lemnului cu acel aspect si a otelului negru o fac potrivita pentru o amenajare industriala. Dimensiuni (..
5.720 lei 6.240 lei
Comoda din lemn de acacia Darian are blatul din lemn de acacia si picioarele din otel acoperite cu pulbere epoxidica. Fundul sertarelor si panourilor din spate sunt din placaj, cu finisaj nitrocelulozic, si un raft in interiorul usilor. Culoare comodei da un aspect retro acesteia, fiind potrivita pe..
4.180 lei 4.560 lei
Comoda din lemn de acacia Emory este din lemn de acacia, cu finisaj de vopsea poliuretanica. Formele create de lemn sunt doar orientative. Toate articolele vor fi usor diferite intre ele. Prin forma sa, aceasta comoda se va potrivi la perfectie in spatiul dumneavoastra usor rustic. Dimensiuni (L x l..
5.720 lei 6.240 lei
Comoda din lemn de acacia Kairi are cadrul din lemn de salcam si otel acoperit cu pulbere epoxidica si spatele din placaj, cu finisare acrilica de protectie si manere din otel. Alaturarea lemnului cu acel aspect si a otelului negru o fac potrivita pentru o amenajare industriala. Dimensiuni (L x l x ..
3.861 lei 4.212 lei
Comoda din lemn de acacia Raina are cadrul din lemn de salcam si otel acoperit cu pulbere epoxidica si spatele din placaj, cu finisare acrilica de protectie. Alaturarea lemnului cu acel aspect si a otelului negru o fac potrivita pentru o amenajare industriala. Dimensiuni (L x l x h): 175 cm x 40 cm..
4.532 lei 4.944 lei
Comoda din lemn de acacia Zora are cadrul din lemn de salcam si picioarele din otel acoperite cu pulbere epoxidica. Usile au insertii metalice, si au finisaj de vopsea poliuretanica. Alaturarea lemnului cu acel aspect si a otelului negru o fac potrivita pentru o amenajare industriala. Picioarele nec..
4.884 lei 5.328 lei
Comoda din lemn exotic Neil are cadrul din lemn reciclat (amestec de lemn indian) cu finisaj nitrocelulozic. Blatul cu finisaj lacuit lucios, pe baza de poliuretan. Spatele este din MDF. Picioarele sunt din otel acoperite cu pulbere epoxidica. Picioarele necesita asamblare. Elementul din lemn recicl..
7.469 lei 8.148 lei
Comoda din lemn exotic Westley are cadrul din lemn reciclat (amestec de lemn indian) cu finisaj nitrocelulozic. Blatul cu finisaj lacuit lucios, pe baza de poliuretan. Spatele este din MDF. Picioarele sunt din otel acoperite cu pulbere epoxidica. Picioarele necesita asamblare. Elementul din lemn rec..
8.371 lei 9.132 lei
Afişare 1 - 30 din 53 (2 pagini)

Stilul modern se reflecta prin simplitatea geometrica si utilizarea materialelor naturale pastrand culoarea naturala a acestora. Geometria foarte plana este apreciata in obtinerea unui design calitativ, fara a fi nevoie de ornamente. Functionalitatea este baza comodelor moderne.

Comodele clasice au un aspect romantic, atat prin culorile blande si deschise, cat si prin formele fluide. Ornamentele sunt reduse la minim lasand formele structurii sa domine piesa de mobilier. Simetria si finisajele cu efect antichizat ofera un aspect confortabil.

Descopera online o gama diversificata de comode simple si pictate din lemn exotic. Perfecte pentru amenajari speciale. Comanda acum comoda dorita!