Menu
Cosul tau
SC LGA INTERIOR DESIGN SRL respectă și aplică cerințele Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Utilizăm cookies, conform politicii menționate, iar continuarea navigării exprima acordul dumneavoastră privind folosirea acestora. Politica de cookies

Comode TV

Comoda din lemn de acacia Kairi are cadrul din lemn de salcam si otel acoperit cu pulbere epoxidica si spatele din placaj, cu finisare acrilica de protectie si manere din otel. Alaturarea lemnului cu acel aspect si a otelului negru o fac potrivita pentru o amenajare industriala. Dimensiuni (L x l x ..
3.861 lei 4.212 lei
Comoda din lemn de acacia Raina are cadrul din lemn de salcam si otel acoperit cu pulbere epoxidica si spatele din placaj, cu finisare acrilica de protectie. Alaturarea lemnului cu acel aspect si a otelului negru o fac potrivita pentru o amenajare industriala. Dimensiuni (L x l x h): 175 cm x 40 cm..
4.532 lei 4.944 lei
Comoda vintage Celia are cadrul din otel acoperit cu pulbere epoxidica. Sertarele sunt din lemn de brad finisaj de ceara. Usile sunt din otel cu efect de rattan, avand un aspect putin retro s-ar potrivi atat intr-un spatiu retro, dar si modern, chiar si industrial. Picioarele necesita asamblare. Dim..
2.805 lei 3.060 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)