Menu
Cosul tau
SC LGA INTERIOR DESIGN SRL respectă și aplică cerințele Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Utilizăm cookies, conform politicii menționate, iar continuarea navigării exprima acordul dumneavoastră privind folosirea acestora. Politica de cookies

Aplice si Lampa Perete

Producator: 11
Cristalele iti coloreaza cu eleganta casa. Aplica Cythera are aspectul clasic cu accente moderne. Forma definita de liniile curbe si lumina calda ofera frumusete incaperii dumneavoastra. Un corp de iluminat este obiectul care ofera un plus de stil. Alege stilul care ti se potriveste.Avantaje produs:..
824 lei
Producator: 11
Un material nobil, cunoscut din cele mai vechi timpuri, poate fi elementul elegant care iti lipsea. Aplica Olbia iti ofera o lumina calda, potrivita pentru accentuarea spatiului. Un adevarat element de decor, aplica realizata din alabastru este cu adevarat speciala.Avantaje produs:* difuzor realizat..
418 lei
Producator: 11
Un material nobil, cunoscut din cele mai vechi timpuri, poate fi elementul elegant care iti lipsea. Aplica Olympia iti ofera o lumina calda, potrivita pentru accentuarea spatiului. Un adevarat element de decor, aplica realizata din alabastru este cu adevarat speciala.Avantaje produs:* difuzor realiz..
536 lei
Producator: 11
Aplica cu aspect industrial, chiar marinaresc poate fi un accent interesant in orice tip de spatiu. Aplica Carl iti va defini interiorul casei. Design-ul modern sau clasic vor primi acest corp de iluminat ca amprenta a materialelor cu aspect reciclat.Avantaje produs:* cadru metalic* finisaj cu efect..
530 lei
Producator: 11
Aplica cu aspect industrial, chiar marinaresc poate fi un accent interesant in orice tip de spatiu. Aplica Elaine iti va defini interiorul casei. Design-ul modern sau clasic vor primi acest corp de iluminat ca amprenta a materialelor cu aspect reciclat.Avantaje produs:* cadru metalic* finisaj cu efe..
294 lei
Producator: 11
Aplica Amsterdam se potriveste cu usurinta in interioarele moderne. Cadrul de metal sustine un bec LED, ideal pentru cei care doresc o tehnologie moderne, prietenoasa cu mediul. Finisajul de vopsea alba te trimite cu gandul la stilul Scandinav.Avantaje produs:* rama metalica* finisaj vopsea alba* p..
412 lei
Producator: 11
Aplica Analyn are design minimalist cu aspect inclinat spre functionalitate, aspect pe care se pune accentul tot mai mult in prezent. Bucura-te de avantajele pe care ti le ofera aplica Analyn si foloseste-o atat in dormitor cat si in zonele de zi. Stralucirea contemporana iti va permine sa folosesti..
1.001 lei
Producator: 11
Aplica Baltisia e practica datorita dimensiuniilor reduse si design-ului ergonomic. Potrivita in orice spatiu, o aplica de mici dimeniuni poate fi ceea ce ai nevoie. Design-ul modern e prezentat atat prin forma cat si prin materialele folosite.Avantaje produs:* strctura de metal* finisaj satin alb* ..
236 lei
Producator: 11
Aplica Benedita e practica datorita dimensiuniilor reduse si design-ului ergonomic. Potrivita in orice spatiu, o aplica de mici dimeniuni poate fi ceea ce ai nevoie. Design-ul modern e prezentat atat prin forma cat si prin materialele folosite.Avantaje produs:* strctura de metal cromat* corpul refle..
236 lei
Producator: 11
Aplica Benedito e practica datorita dimensiuniilor reduse si design-ului ergonomic. Potrivita in orice spatiu, o aplica de mici dimeniuni poate fi ceea ce ai nevoie. Design-ul modern e prezentat atat prin forma cat si prin materialele folosite.Avantaje produs:* strctura de metal* finisaj satin niche..
236 lei
Producator: 11
Aplica Beno are o linie fina si fluida care da forma intregului corp. O aplica moderna potrivita pentru a accentua un perete care este tratat special sau doar pentru a delimita o zona. Aspectul minimalist este un avantaj si iti asigura usurinta pentru incadrarea sa in locuinta ta. Avantaje produs:* ..
583 lei
Producator: 11
Versatila si un aspect minimalist, aceasta este aplica Berlin. Un spatiu elegant prin simplitate va gazdui cu usurinta acest corp de iluminat. Interioarele in stil Scandinav au nevoie de un corp de iluminat simplu, in culori neutre.Avantaje produs:* cadru si difuzor metalic* finisaj alb mat* difuzor..
677 lei
Producator: 11
Aplica Bernadele e practica datorita design-ului ergonomic si posibilitatii de reglare a corpurilor reflectoarelor. Potrivita in orice spatiu, o aplica realizata in spiritul design-ului contemporan poate fi ceea ce ai nevoie. Design-ul modern e prezent atat prin forma cat si prin materialele folosit..
471 lei
Producator: 11
Aplica Brigido e practica datorita design-ului ergonomic si posibilitatii de reglare a corpurilor reflectoarelor. Potrivita in orice spatiu, o aplica realizata in spiritul design-ului contemporan poate fi ceea ce ai nevoie. Design-ul modern e prezent atat prin forma cat si prin materialele folosite...
471 lei
Producator: 11
Aplica Calisto e practica datorita design-ului ergonomic si posibilitatii de reglare a corpurilor reflectoarelor. Potrivita in orice spatiu, o aplica realizata in spiritul design-ului contemporan poate fi ceea ce ai nevoie. Design-ul modern e prezent atat prin forma cat si prin materialele folosite...
472 lei
Producator: 11
Aplica Carlitos e practica datorita design-ului ergonomic si posibilitatii de reglare a corpurilor reflectoarelor. Potrivita in orice spatiu, o aplica realizata in spiritul design-ului contemporan poate fi ceea ce ai nevoie. Design-ul modern e prezent atat prin forma cat si prin materialele folosite..
707 lei
Producator: 11
Aplica Catalina e practica datorita design-ului ergonomic si posibilitatii de reglare a corpurilor reflectoarelor. Potrivita in orice spatiu, o aplica realizata in spiritul design-ului contemporan poate fi ceea ce ai nevoie. Design-ul modern e prezent atat prin forma cat si prin materialele folosite..
707 lei
Producator: 11
Aplica Catalrina e practica datorita design-ului ergonomic si posibilitatii de reglare a corpurilor reflectoarelor. Potrivita in orice spatiu, o aplica realizata in spiritul design-ului contemporan poate fi ceea ce ai nevoie. Design-ul modern e prezent atat prin forma cat si prin materialele folosit..
707 lei
Producator: 11
Stilul moder, intr-o culoare neutra, este cea mai simpla alegere pentru interioarele contemporane. Potrivita in orice spatiu, aplica Celio va defini spatiul prin lumina radiata.Avantaje produs:* suruburi din sticla cromata* difuzor din sticla alba gravata* se poate aplica pe perete sau tavan* putere..
303 lei
Producator: 11
Aplica Dan are design minimalist cu aspect inclinat spre functionalitate, aspect pe care se pune accentul tot mai mult in prezent. Bucura-te de avantajele pe care ti le ofera aplica Dan si foloseste-o atat in dormitor cat si in zonele de zi. Stralucirea contemporana iti va permine sa folosesti aplic..
630 lei
Producator: 11
Aplica moderna cu aspect practic si design minimalist. O alegere ideala pentru zonele inguste care au nevoie de o luminare buna. Aplica Epid se poate regasi atat pe holuri, in bai si in alte spatii inguste, cat si in dormitor sau spatiile de zi.Avantaje produs:* baza este realizata din aluminiu* dif..
400 lei
Producator: 11
Aplica moderna cu aspect practic si design minimalist. O alegere ideala pentru zonele inguste care au nevoie de o luminare buna. Aplica Eretia se poate regasi atat pe holuri, in bai si in alte spatii inguste, cat si in dormitor sau spatiile de zi.Avantaje produs:* baza este realizata din aluminiu* d..
459 lei
Producator: 11
Aplica moderna cu aspect practic si design minimalist. O alegere ideala pentru zonele inguste care au nevoie de o luminare buna. Aplica Ermioni se poate regasi atat pe holuri, in bai si in alte spatii inguste, cat si in dormitor sau spatiile de zi.Avantaje produs:* baza este realizata din aluminiu* ..
518 lei
Producator: 11
Aplica Gijs se incadreaza in linii minimaliste respectand si paleta de culori restransa. O forma geometrica simpla care are colturile rotunjite e ideala pentru spatiile in stil modern. Cromatica e practica pentru un iluminat mai bun. Datorita aspectului practic, aplica e foarte potrivita pentru spat..
412 lei
Producator: 11
Aplica Janna are design minimalist cu aspect inclinat spre functionalitate, aspect pe care se pune accentul tot mai mult in prezent. Bucura-te de avantajele pe care ti le ofera aplica Janna si foloseste-o atat in dormitor cat si in zonele de zi.Avantaje produs:* cadru metalic acoperit cu pudra* difu..
942 lei
Producator: 11
Aplica Jayden are design minimalist cu aspect inclinat spre functionalitate, aspect pe care se pune accentul tot mai mult in prezent. Bucura-te de avantajele pe care ti le ofera aplica Jayden si foloseste-o atat in dormitor cat si in zonele de zi. Stralucirea contemporana iti va permine sa folosesti..
630 lei
Producator: 11
Aplica Jema are design minimalist cu aspect inclinat spre functionalitate, aspect pe care se pune accentul tot mai mult in prezent. Bucura-te de avantajele pe care ti le ofera aplica Jema si foloseste-o atat in dormitor cat si in zonele de zi.Avantaje produs:* cadru metalic acoperit cu pudra* difuzo..
942 lei
Producator: 11
Aplica Jese are design minimalist cu aspect inclinat spre functionalitate, aspect pe care se pune accentul tot mai mult in prezent. Bucura-te de avantajele pe care ti le ofera aplica Jese si foloseste-o atat in dormitor cat si in zonele de zi. Stralucirea contemporana iti va permine sa folosesti apl..
736 lei
Producator: 11
Aplica Julian se incadreaza in linii minimaliste respectand si paleta de culori restransa. O forma geometrica simpla care are colturile rotunjite e ideala pentru spatiile in stil modern. Cromatica e practica pentru un iluminat mai bun. Datorita aspectului practic, aplica e foarte potrivita pentru sp..
412 lei
Producator: 11
Versatila si un aspect minimalist, aceasta este aplica Kiev. Un spatiu elegant prin simplitate va gazdui cu usurinta acest corp de iluminat. Interioarele in stil Scandinav au nevoie de un corp de iluminat simplu, in culori neutre.Avantaje produs:* cadru si difuzor metalic* finisaj alb mat* difuzor r..
383 lei
Afişare 1 - 30 din 58 (2 pagini)
Aplice interior, moderne, vintage si rustice. O gama extinsa de lampi perete este disponibila la un click distanta pe Deco Boutique. Potrivite pentru hol, living sau dormitor. Descopera intreaga gama de aplice.