Menu
Cosul tau
SC LGA INTERIOR DESIGN SRL respectă și aplică cerințele Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Utilizăm cookies, conform politicii menționate, iar continuarea navigării exprima acordul dumneavoastră privind folosirea acestora. Politica de cookies

Candelabre Moderne

Producator: 11
Candelabrul Cristovao va completa perfect design-ul clasic al casei tale. Spatiile impunatoare prin inaltime au nevoie de un candelabru care sa onoreze incaperea. Design bogat in detalii rafinate care iti va colora camera.Avantaje produs:* cadru din metal cromat* elemente decorative din sticla sufla..
2.355 lei
Producator: 11
Candelabrul Cruz va completa perfect design-ul clasic al casei tale. Spatiile impunatoare prin inaltime au nevoie de un candelabru care sa onoreze spatiul. Design bogat in detalii rafinate care iti va colora camera.Avantaje produs:* cadru din metal cromat* elemente decorative din sticla suflata si c..
2.827 lei
Producator: 11
Candelabrul este un element care va da mereu ceva spelial unei incaperi. Prin tratarea sa cu atentie si evidentierea design-ului prin cristalele taiate ortogonal si rotund, candelabrul Mafalda va impresiona in orice spatiu. Lumina filtrata de cristale va atrage atentia asupra acestui obiect pretios...
2.550 lei
Producator: 11
Candelabrul este un element care va da mereu ceva spelial unei incaperi. Prin tratarea sa cu atentie si evidentierea design-ului prin cristalele taiate ortogonal si rotund, candelabrul Manoel va impresiona in orice spatiu. Lumina filtrata de cristale va atrage atentia asupra acestui obiect pretios.A..
3.015 lei
Producator: 11
Candelabrul e piesa cea mai speciala dintr-o camera. Design excelent pentru o casa iubitoare a stilului clasic. Realizat cu atentie, candelabrul Elizabete e special in interioarele tratate cu dragoste.Avantaje produs:* cadru de nichel* finisaj lucios* partea superioara a bratelor au elemente decorat..
4.711 lei
Producator: 11
Candelabrul e piesa cea mai speciala dintr-o camera. Design excelent pentru o casa iubitoare a stilului clasic. Realizat cu atentie, candelabrul Emiliano e special in interioarele tratate cu dragoste.Avantaje produs:* cadru de nichel* finisaj lucios* partea superioara a bratelor au elemente decorati..
5.889 lei
Producator: 11
Candelabrul clasic va atrage mereu privirile. Stralucirea sa de cristal si accentele aurii sunt alegerea potrivita pentru un spatiu clasic. Candelabrul Assus are frumusetea conturului clasic.Avantaje produs:* rama metalica* finisaj auriu* elemente decorative din cristale taiate ortogonal* cristale i..
6.477 lei
Producator: 11
Candelabrul clasic va atrage mereu privirile. Stralucirea sa de cristal si accentele argintii sunt alegerea potrivita pentru un spatiu clasic. Candelabrul Callatis are frumusetea conturului clasic si tralucirea unui corp de iluminat elegant.Avantaje produs:* rama metalica* finisaj cromat* elemente d..
3.828 lei
Producator: 11
Candelabrul clasic va atrage mereu privirile. Stralucirea sa de cristal si accentele aurii sunt alegerea potrivita pentru un spatiu clasic. Candelabrul Calydon are frumusetea conturului clasic si tralucirea unui corp de iluminat elegant.Avantaje produs:* rama metalica* finisaj auriu* elemente decora..
3.828 lei
Producator: 11
Candelabrul clasic va atrage mereu privirile. Stralucirea sa de cristal si accentele argintii sunt alegerea potrivita pentru un spatiu clasic. Candelabrul Carys are frumusetea conturului clasic si tralucirea unui corp de iluminat elegant.Avantaje produs:* rama metalica* finisaj cromat* elemente deco..
4.858 lei
Producator: 11
Candelabrul clasic va atrage mereu privirile. Stralucirea sa de cristal si accentele aurii sunt alegerea potrivita pentru un spatiu clasic. Candelabrul Chalcis are frumusetea conturului clasic si tralucirea unui corp de iluminat elegant.Avantaje produs:* rama metalica* finisaj auriu* elemente decora..
4.858 lei
Producator: 11
Candelabrul Pireus urmareste formele clasice colorate in alb si auriu. Un cadru de poveste va fi complet cu acest candelabru. Atentia oferita pentru realizarea corpului de iluminat se reflecta in detaliile realizate manual.Avantaje produs:* cadru metalic realizat manual* pictat manual* finisaj antic..
2.149 lei
Producator: 11
Candelabrul Poca urmareste formele clasice colorate in alb si auriu. Un cadru de poveste va fi complet cu acest candelabru. Atentia oferita pentru realizarea corpului de iluminat se reflecta in detaliile realizate manual.Avantaje produs:* cadru metalic realizat manual* pictat manual* finisaj antichi..
1.354 lei
Producator: 11
Candelabrul Carmela are echilibrul dintre doua stiluri contrastante. Un plus de stil dat de o tratare eleganta a cadrului din metal. Design aparte cu forme linistite care iti da o stare de calm.Avantaje produs:* cadru metalic finisat cu satin negru* abajur din folie de PVC acoperit cu material negru..
2.944 lei
Producator: 11
Candelabrul Jewel are echilibrul dintre doua stiluri contrastante. Un plus de stil dat de o tratare eleganta a cadrului din metal. Design aparte cu forme linistite care iti da o stare de calm.Avantaje produs:* cadru metalic finisat cu satin negru* abajur din folie de PVC acoperit cu material negru* ..
2.355 lei
Producator: 11
Candelabrul Marites e varianta stilizata cu finete a candelabrului clasic. Nuantele neutre dechise si aspectul modern iti permit sa luminezi orice spatiu, fie casic sau modern. Corpul de iluminat care produce o lumina calda si aduce un plus de stil in orice incapere.Avantaje produs:* rama si brate m..
4.711 lei
Producator: 11
Candelabrul Marlene are echilibrul dintre doua stiluri contrastante. Un plus de stil dat de o tratare eleganta a cadrului din metal. Design aparte cu forme linistite care iti da o stare de calm.Avantaje produs:* cadru metalic finisat cu satin alb* abajur din folie de PVC acoperit cu material alb* la..
2.355 lei
Producator: 11
Candelabrul Nancy e varianta stilizata cu finete a candelabrului clasic. Nuantele neutre deschise si aspectul modern iti permit sa luminezi orice spatiu, fie casic sau modern. Corpul de iluminat care produce o lumina calda si aduce un plus de stil in orice incapere.Avantaje produs:* rama si brate me..
3.239 lei
Producator: 11
Stilizarea candelabrului clasic si dominarea formei prin sticla este o varianta contemporana a corpurilor de iluminat. Candelabrul Paestum are un aspect minimalist datorat si culorii neutre. Alege un candelabru simplu care se poate potrivi perfect in living-ul tau.Avantaje produs:* sticla finisata m..
3.828 lei
Producator: 11
Stilizarea candelabrului clasic si dominarea formei prin sticla este o varianta contemporana a corpurilor de iluminat. Candelabrul Pandosia are un aspect modern datorita atmosferei pe care o creeaza prin sticla transparenta. Alege un candelabru simplu care se poate potrivi perfect in living-ul tau.A..
3.828 lei
Producator: 11
Candelabrul Paula are echilibrul dintre doua stiluri contrastante. Un plus de stil dat de o tratare eleganta a cadrului din metal. Design aparte cu forme linistite care iti da o stare de calm.Avantaje produs:* cadru metalic finisat cu satin alb* abajur din folie de PVC acoperit cu material alb* lant..
2.944 lei
Producator: 11
Stilizarea candelabrului clasic si dominarea formei prin sticla este o varianta contemporana a corpurilor de iluminat. Candelabrul Perinthus are un aspect minimalist datorat si culorii neutre. Alege un candelabru simplu care se poate potrivi perfect in living-ul tau.Avantaje produs:* sticla finisata..
7.949 lei
Producator: 11
Stilizarea candelabrului clasic si dominarea formei prin sticla este o varianta contemporana a corpurilor de iluminat. Candelabrul Pharae are un aspect modern datorita atmosferei pe care o creeaza prin sticla transparenta. Alege un candelabru simplu care se poate potrivi perfect in living-ul tau.Ava..
7.949 lei
Producator: 11
Candelabrul Myra e varianta stilizata cu finete a candelabrului clasic. Nuantele neutre inchise si aspectul modern iti permit sa luminezi orice spatiu, fie casic sau modern. Corpul de iluminat care produce o lumina calda si aduce un plus de stil in orice incapere.Avantaje produs:* rama si brate meta..
3.239 lei
Producator: 11
Candelabru de inspiratie orientala cu elemente decorative bogate. Atentia oferita detaliilor ne impresioneaza cu usurinta si ne transmite opulenta stilului din care provine. Candelabrul Cagliari e o alegere stilata, o placere pentru orice interior calsic sau moder.Avantaje produs:* corp metalic din ..
6.207 lei
Producator: 11
Candelabrul Marseille are un aspect rustic datorita materialelor si finisajelor din care este facuta. Candelabrul cu design unic e inedit pentru orice interior. Efectul pe care il va avea asupra interiorului casei tale te va surprinde.Avantaje produs:* cadru metalic* finisaj vopsea cu efect de rugin..
2.326 lei
Producator: 11
Candelabrul Pydna e potrivit pentru un interior rustic. Detaliile realizate manual cu multa atentie redau fidel textura cornului si al lemnului. Corpul de iluminat are pe langa functionalitate si o latura artistica. El are rolul de a aduce un plus de stil casei tale. Alege un candelabru special pent..
5.300 lei
Producator: 11
Candelabrul Pylos e potrivit pentru un interior rustic. Detaliile realizate manual cu multa atentie redau fidel textura cornului si al lemnului. Corpul de iluminat are pe langa functionalitate si o latura artistica. El are rolul de a aduce un plus de stil casei tale. Alege un candelabru special pent..
2.944 lei
Afişare 1 - 28 din 28 (1 pagini)

Candelabre moderne cu un stil inconfundabil. Potrivite pentru un living sau o bucatarie speciala o gama speciala de candelabre de lux te asteapta online, la Deco Boutique. Descopera modelul preferat si comanda acum.