Menu
Cosul tau
SC LGA INTERIOR DESIGN SRL respectă și aplică cerințele Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Utilizăm cookies, conform politicii menționate, iar continuarea navigării exprima acordul dumneavoastră privind folosirea acestora. Politica de cookies

Candelabre Moderne

Producator: 11
Candelabrele vor fi mereu iubite. Modern, elegant cu note clasice e alegerea cea mai potrivita pentru casa dumneavoastra. Un candelabru trebuie privit si ne dorim sa va oferim cele mai frumoase piese care sa impresioneze in orice casa. Candelabrul Adelmino e alegerea cea mai buna pentru camerele ina..
1.709 lei
Producator: 11
Candelabrele vor fi mereu iubite. Modern, elegant cu note clasice e alegerea cea mai potrivita pentru casa dumneavoastra. Un candelabru trebuie privit si ne dorim sa va oferim cele mai frumoase piese care sa impresioneze in orice casa. Candelabrul Adonira e alegerea cea mai buna pentru camerele inal..
2.596 lei
Producator: 11
Candelabrul Cristovao va completa perfect design-ul clasic al casei tale. Spatiile impunatoare prin inaltime au nevoie de un candelabru care sa onoreze incaperea. Design bogat in detalii rafinate care iti va colora camera.Avantaje produs:* cadru din metal cromat* elemente decorative din sticla sufla..
1.836 lei
Producator: 11
Candelabrul Cruz va completa perfect design-ul clasic al casei tale. Spatiile impunatoare prin inaltime au nevoie de un candelabru care sa onoreze spatiul. Design bogat in detalii rafinate care iti va colora camera.Avantaje produs:* cadru din metal cromat* elemente decorative din sticla suflata si c..
2.175 lei
Producator: 11
Candelabrul Stephan este eleganta indrazneata pe care o cautai. Un aspect unic si combinatii aparte de materiale, texturi si culori. Potrivit in orice tip de spatiu care se doreste a fi amenajat cu gust. Iluminatul clasic este cea mai placuta alegere pe care o puteai face.Avantaje produs:* cadru met..
2.169 lei
Producator: 11
Candelabrul Stephanie este eleganta indrazneata pe care o cautai. Un aspect unic si combinatii aparte de materiale, texturi si culori. Potrivit in orice tip de spatiu care se doreste a fi amenajat cu gust. Iluminatul clasic este cea mai placuta alegere pe care o puteai face.Avantaje produs:* cadru m..
4.327 lei
Producator: 11
Candelabrul este un element care va da mereu ceva spelial unei incaperi. Prin tratarea sa cu atentie si evidentierea design-ului prin cristalele taiate ortogonal si rotund, candelabrul Mafalda va impresiona in orice spatiu. Lumina filtrata de cristale va atrage atentia asupra acestui obiect pretios...
1.864 lei
Producator: 11
Candelabrul este un element care va da mereu ceva spelial unei incaperi. Prin tratarea sa cu atentie si evidentierea design-ului prin cristalele taiate ortogonal si rotund, candelabrul Manoel va impresiona in orice spatiu. Lumina filtrata de cristale va atrage atentia asupra acestui obiect pretios.A..
2.197 lei
Producator: 11
Candelabrul Asher e alegerea eleganta si opulenta care completeaza design-ul unei incaperi cu gust. O piesa speciala cu model clasic definit prin decoratiile de cristal. Potrivit in orice spatiu de zi sau noapte, candelabrul poate fii evidentiat prin contrast cu un spatiu modern.Avantaje produs:* ca..
5.137 lei
Producator: 11
Candelabrul Ashley e alegerea eleganta si opulenta care completeaza design-ul unei incaperi cu gust. O piesa speciala cu model clasic definit prin decoratiile de cristal. Potrivit in orice spatiu de zi sau noapte, candelabrul poate fii evidentiat prin contrast cu un spatiu modern.Avantaje produs:* c..
5.048 lei
Producator: 11
Candelabrul e piesa cea mai speciala dintr-o camera. Design excelent pentru o casa iubitoare a stilului clasic. Apreciem lucrul manual si ne bucuram de rezultatul unic. Realizat cu atentie, candelabrul Arcelina e special in interioarele tratate cu dragoste.Avantaje produs:* sticla clara realizata si..
2.763 lei
Producator: 11
Candelabrul e piesa cea mai speciala dintr-o camera. Design excelent pentru o casa iubitoare a stilului clasic. Apreciem lucrul manual si ne bucuram de rezultatul unic. Realizat cu atentie, candelabrul Arcelino e special in interioarele tratate cu dragoste.Avantaje produs:* sticla clara realizata si..
3.239 lei
Producator: 11
Candelabrul e piesa cea mai speciala dintr-o camera. Design excelent pentru o casa iubitoare a stilului clasic. Realizat cu atentie, candelabrul Elizabete e special in interioarele tratate cu dragoste.Avantaje produs:* cadru de nichel* finisaj lucios* partea superioara a bratelor au elemente decorat..
3.983 lei
Producator: 11
Candelabrul e piesa cea mai speciala dintr-o camera. Design excelent pentru o casa iubitoare a stilului clasic. Realizat cu atentie, candelabrul Emiliano e special in interioarele tratate cu dragoste.Avantaje produs:* cadru de nichel* finisaj lucios* partea superioara a bratelor au elemente decorati..
4.682 lei
Producator: 11
Candelabrul e piesa cea mai speciala dintr-o camera. Design excelent pentru o casa iubitoare a stilului clasic. Realizat cu atentie, candelabrul Erico e special in interioarele tratate cu dragoste.Avantaje produs:* cadru de nichel* finisaj lucios* partea superioara a bratelor au elemente decorative ..
2.707 lei
Producator: 11
O eleganta care se pastreaza si un design impresionant. Candelabrul Jesua este realizat manual din sticla cu decoratii din margele de sticla si detalii metalice aurite. Culorile trandafiri ofera un plus de eleganta si finete acestui corp de iluminat unic. Potrivit pentru spatii somptuoase dominate d..
4.749 lei
Producator: 11
O eleganta care se pastreaza si un design impresionant. Candelabrul Judie este realizat manual din sticla cu decoratii din margele de sticla si detalii metalice aurite. Culorile chihlimbarului ofera un plus de eleganta si finete acestui corp de iluminat unic. Potrivit pentru spatii somptuoase domina..
3.306 lei
Producator: 11
O eleganta care se pastreaza si un design impresionant. Candelabrul Judite este realizat manual din sticla cu decoratii din margele de sticla si detalii metalice aurite. Culorile trandafiri ofera un plus de eleganta si finete acestui corp de iluminat unic. Potrivit pentru spatii somptuoase dominate ..
3.306 lei
Producator: 11
Candelabrul Acharna are forma clasica cu inspiratie florala. Culoarea pretioasa a chihlimbarului si lumina calda creaza o atmosfera intima si placuta. Alege design-ul clasic pentru o casa eleganta.Avantaje produs:* candelabru din sticla transparenta realizata manual* finisaj prin lustruirea sticlei ..
4.771 lei
Producator: 11
Candelabrul Acropole are forma clasica cu inspiratie florala. Culoarea pretioasa a chihlimbarului si lumina calda creaza o atmosfera intima si placuta. Alege design-ul clasic pentru o casa eleganta.Avantaje produs:* candelabru din sticla transparenta realizata manual* finisaj prin lustruirea sticlei..
4.105 lei
Producator: 11
Candelabrul Agina este elegant prin forma si culoare. Amprenta clasica ne atrage privirea asupra detaliilor realizate manual. Un candelabru potrivt in spatii elegante care au nevoie de un corp de iluminat special pentru a completa designul clasic al incaperii.Avantaje produs:* candelabru din sticla ..
3.550 lei
Producator: 11
Candelabrul Agium este elegant prin forma si culoare. Amprenta clasica ne atrage privirea asupra detaliilor realizate manual. Un candelabru potrivt in spatii elegante care au nevoie de un corp de iluminat special pentru a completa designul clasic al incaperii.Avantaje produs:* candelabru din sticla ..
4.160 lei
Producator: 11
Candelabrul Alexandria este elegant prin forma si culoare. Amprenta clasica ne atrage privirea asupra detaliilor realizate manual. Un candelabru potrivt in spatii elegante care au nevoie de un corp de iluminat special pentru a completa designul clasic al incaperii.Avantaje produs:* candelabru din st..
3.861 lei
Producator: 11
Candelabrul clasic va atrage mereu privirile. Stralucirea sa de cristal si accentele aurii sunt alegerea potrivita pentru un spatiu clasic. Candelabrul Assus are frumusetea conturului clasic.Avantaje produs:* rama metalica* finisaj auriu* elemente decorative din cristale taiate ortogonal* cristale i..
4.604 lei
Producator: 11
Candelabrul clasic va atrage mereu privirile. Stralucirea sa de cristal si accentele argintii sunt alegerea potrivita pentru un spatiu clasic. Candelabrul Atena are frumusetea conturului clasic si tralucirea unui corp de iluminat elegant.Avantaje produs:* rama metalica* finisaj cromat* elemente deco..
1.753 lei
Producator: 11
Candelabrul clasic va atrage mereu privirile. Stralucirea sa de cristal si accentele aurii sunt alegerea potrivita pentru un spatiu clasic. Candelabrul Brauron are frumusetea conturului clasic si tralucirea unui corp de iluminat elegant.Avantaje produs:* rama metalica* finisaj auriu* elemente decora..
2.041 lei
Producator: 11
Candelabrul clasic va atrage mereu privirile. Stralucirea sa de cristal si accentele argintii sunt alegerea potrivita pentru un spatiu clasic. Candelabrul Callatis are frumusetea conturului clasic si tralucirea unui corp de iluminat elegant.Avantaje produs:* rama metalica* finisaj cromat* elemente d..
2.596 lei
Producator: 11
Candelabrul clasic va atrage mereu privirile. Stralucirea sa de cristal si accentele aurii sunt alegerea potrivita pentru un spatiu clasic. Candelabrul Calydon are frumusetea conturului clasic si tralucirea unui corp de iluminat elegant.Avantaje produs:* rama metalica* finisaj auriu* elemente decora..
2.707 lei
Producator: 11
Candelabrul clasic va atrage mereu privirile. Stralucirea sa de cristal si accentele argintii sunt alegerea potrivita pentru un spatiu clasic. Candelabrul Carys are frumusetea conturului clasic si tralucirea unui corp de iluminat elegant.Avantaje produs:* rama metalica* finisaj cromat* elemente deco..
3.861 lei
Producator: 11
Candelabrul clasic va atrage mereu privirile. Stralucirea sa de cristal si accentele aurii sunt alegerea potrivita pentru un spatiu clasic. Candelabrul Chalcis are frumusetea conturului clasic si tralucirea unui corp de iluminat elegant.Avantaje produs:* rama metalica* finisaj auriu* elemente decora..
4.038 lei
Afişare 1 - 30 din 77 (3 pagini)

Candelabre moderne cu un stil inconfundabil. Potrivite pentru un living sau o bucatarie speciala o gama speciala de candelabre de lux te asteapta online, la Deco Boutique. Descopera modelul preferat si comanda acum.