Menu
Cosul tau
SC LGA INTERIOR DESIGN SRL respectă și aplică cerințele Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Utilizăm cookies, conform politicii menționate, iar continuarea navigării exprima acordul dumneavoastră privind folosirea acestora. Politica de cookies

Lustre Plafoniere

Producator: 11
Aplica cu aspect industrial, chiar marinaresc poate fi un accent interesant in orice tip de spatiu. Aplica Carl iti va defini interiorul casei. Design-ul modern sau clasic vor primi acest corp de iluminat ca amprenta a materialelor cu aspect reciclat.Avantaje produs:* cadru metalic* finisaj cu efect..
530 lei
Producator: 11
Versatila si un aspect minimalist, aceasta este aplica Berlin. Un spatiu elegant prin simplitate va gazdui cu usurinta acest corp de iluminat. Interioarele in stil Scandinav au nevoie de un corp de iluminat simplu, in culori neutre.Avantaje produs:* cadru si difuzor metalic* finisaj alb mat* difuzor..
677 lei
Producator: 11
Versatila si un aspect minimalist, aceasta este aplica Kiev. Un spatiu elegant prin simplitate va gazdui cu usurinta acest corp de iluminat. Interioarele in stil Scandinav au nevoie de un corp de iluminat simplu, in culori neutre.Avantaje produs:* cadru si difuzor metalic* finisaj alb mat* difuzor r..
383 lei
Producator: 11
Versatila si un aspect minimalist, aceasta este aplica Madrid. Un spatiu elegant prin simplitate va gazdui cu usurinta acest corp de iluminat. Interioarele in stil Scandinav au nevoie de un corp de iluminat simplu, in culori neutre.Avantaje produs:* cadru si difuzor metalic* finisaj negru mat* difuz..
383 lei
Producator: 11
O lustra modern potrivit in orice spatiu. Geometria definita de sticla si decoratiile sub forma de bile din sticla pe fire metalice imbogatesc design-ul simplu al abajurului. Lustra Manu este ideal in orice camera moderna sau clasica.Avantaje produs:* cadru din metal cromat* elemte decorative cu bil..
3.239 lei
Producator: 11
Daca doresti un accent care sa iti lumineze camera cu reflexii de cristal, lustra Demetrias este potrivita pentru tine. Cristalele lucrate cu atentie iti coloreaza casa. Bucura-te de eleganta lustrei Demetrias.Avantaje produs:* cadru din metal cromat* elemente decorative din cristale taiate* putere ..
824 lei
Producator: 11
Personalizeaza-ti casa cu lustra Dion. Daca iti doresti un accent care sa iti lumineze camera cu reflexii de cristal, lustra Dion este potrivita pentru tine. Bucura-te de eleganta lustrei realizata din cristale.Avantaje produs:* cadru din metal cromat* elemente decorative din cristale taiate* cablur..
2.827 lei
Producator: 11
Personalizeaza-ti casa cu lustra Dodona. Daca iti doresti un accent care sa iti lumineze camera cu reflexii de cristal, lustra Dodona este potrivita pentru tine. Bucura-te de eleganta lustrei realizata din cristale.Avantaje produs:* cadru din metal cromat* elemente decorative din cristale taiate* ca..
3.592 lei
Producator: 11
O lustra modern potrivit in orice spatiu. Geometria definita de sticla si decoratiile sub forma de bile din sticla pe fire metalice imbogatesc design-ul simplu al abajurului. Lustra Manue este ideal in orice camera moderna sau clasica.Avantaje produs:* cadru din metal cromat* elemte decorative cu bi..
2.208 lei
Producator: 11
Lustra care va stralucii intr-un spatiu modern finisat cu materiale care reflecta elegant lumina. Lustra Sablo se incadreza perfect intr-o casa inalta care este amenajata cu stil si bun gust. Camera inalta va fi deosebita cu acest corp de iluminat special.Avantaje produs:* rama si elemente decorativ..
5.771 lei
Producator: 11
Lustra care va stralucii intr-un spatiu modern finisat cu materiale care reflecta elegant lumina. Lustra Salis se incadreza perfect intr-o casa inalta care este amenajata cu stil si bun gust. Camera inalta va fi deosebita cu acest corp de iluminat special.Avantaje produs:* rama si elemente decorativ..
3.651 lei
Producator: 11
Lustra care va stralucii intr-un spatiu modern finisat cu materiale care reflecta elegant lumina. Lustra Salman se incadreza perfect intr-o casa inalta care este amenajata cu stil si bun gust. Camera inalta va fi deosebita cu acest corp de iluminat special.Avantaje produs:* rama si elemente decorati..
1.708 lei
Producator: 11
O lustra cu o forma ovala realizata din sticla alba poate fi o alegere interesanta. Design-ul modern incadrat in linii minimaliste se va potrivi cu usurinta in orice casa contemporana. Lustra Megalopolis are aspectul simplu pe care il cautai.Avantaje produs:* cadru din metal* finisaj nichel satinat*..
1.101 lei
Producator: 11
O lustra cu o forma ovala realizata din sticla alba poate fi o alegere interesanta. Design-ul modern incadrat in linii minimaliste se va potrivi cu usurinta in orice casa contemporana. Lustra Megara are aspectul simplu pe care il cautai.Avantaje produs:* cadru din metal* finisaj nichel satinat* difu..
1.849 lei
Producator: 11
Lustra moderna cu design minimalist si indraznet prin posibilitatea de prindere multipla a cablului de alimentare. Lustra Ruby are dinamismul de care ai nevoie intr-o casa contemporana. Transforma design-ul unui corp de iluminat intr-o forma proprie.Avantaje produs:* cadru din metal mat* cablu de al..
795 lei
Producator: 11
Lustra minimalista, utilizata in spatii moderne, lipsite de decoratii exagerate. Alege aplica Tomis pentru a accentua o zona prin lumina. O casa contemporana are nevoie de simplitatea unui astfel de corp de iluminat.Avantaje produs:* cadru din metal* finisaj vopsea negru mat* cablul de alimentare ac..
206 lei
Producator: 11
Lustra Ada este ideala pentru iubitorii stilului maritim. Funia realizata din canepa naturala acopera structura lustrei si ofera un aer aparte. Un spatiu in stilul Industrial sau in stilul Loft va aprecia acest corp de iluminat unic.Avantaje produs:* cadru si detalii din metal vopsit negru mat* deta..
1.266 lei
Producator: 11
Lustra Adela este ideala pentru iubitorii stilului maritim. Funia realizata din canepa naturala acopera structura lustrei si ofera un aer aparte. Un spatiu in stilul Industrial sau in stilul Loft va aprecia acest corp de iluminat unic.Avantaje produs:* cadru si detalii din metal vopsit negru mat* de..
1.796 lei
Producator: 11
Lustra ideala pentru interioarele moderne, in stil Scandinav sau in stil Minimalist. Forma jucausa iti asigura un aspect unic de care nu te poti plictisi. Alege lustra Amas, adecvata casei tale contemporane.Avantaje produs:* elemente decorative circulare reglabile dupa plac* metal vopsit alb mat* pu..
1.384 lei
Producator: 11
Lustra ideala pentru interioarele moderne. Forma jucausa iti asigura un aspect unic de care nu te poti plictisi. Alege lustra Amenas, adecvata casei tale contemporane. Adauga un plus de eleganta prin elementele de lemn natural.Avantaje produs:* elemente decorative circulare reglabile dupa plac* elem..
1.148 lei
Producator: 11
Lustra ideala pentru interioarele moderne, in stil Scandinav sau in stil Minimalist. Forma jucausa iti asigura un aspect unic de care nu te poti plictisi. Alege lustra Ames, adecvata casei tale contemporane.Avantaje produs:* elemente decorative circulare reglabile dupa plac* metal vopsit negru mat* ..
1.384 lei
Producator: 11
Lustra Ann are un design impresionant care merita atentie. Un spatiu adecvat este o camera inalta in design modern. Lustra in linii minimaliste cu stralucire moderna si aspect unic e ideala pentru zonele de zi.Avantaje produs:* cadru metalic* elemente decorative compuse din fire metalice cu bule de ..
6.477 lei
Producator: 11
O lustra moderna care sa inspire eleganta este cheia unui interior placut. Lustra Arlon are o stralucire aparte data de folia cromata transparenta. O alegere potrivita pentru orice casa contemporana sau traditionala cu accente moderne.Avantaje produs:* cadru din metal cromat* folie cromata transpare..
1.207 lei
Producator: 11
Lustra inspirata de eleganta unei doamne, ia forma de palarie aerisita, in culori neutre. Lustra Budapesta e un obiect aparte care are nevoie de spatiu pentru a fi pus in valoare cat mai corect.Avantaje produs:* cablu acoperit cu textil * finisaj alb mat* difuzor cu cadru metalic acoperit cu pangli..
2.061 lei
Producator: 11
Calatoria incepe in casa ta. Sub forma unui balon cu aer cald, lustra Catania da frau imaginatiei si ii incanta pe iubitorii de calatorie. Potrivita indiferent de varsta, lustra Catania va fi centrul de atractie al casei tale.Avantaje produs:* cablu de alimentare acoperit cu textil* difuzor de sticl..
795 lei
Producator: 11
Un design organic potrivit in spatii moderne. Lustra moderna Cintia e simplu de incadrat in orice sptiu datorita culorii uniforme neutre si dimensiunilor medii. Fluiditatea sticlei impresioneaza prin potentialul ridicat pe care il ofera lustrei.Avantaje produs:* cadru din metal vopsit alb mat* eleme..
1.808 lei
Producator: 11
Un design organic potrivit in spatii moderne. Lustra moderna Claudino e simplu de incadrat in orice sptiu datorita culorii uniforme neutre si dimensiunilor medii. Fluiditatea sticlei impresioneaza prin potentialul ridicat pe care il ofera lustrei.Avantaje produs:* cadru din metal vopsit alb mat* ele..
3.615 lei
Producator: 11
Aspectul scandinav e dat de culoarea neutra deschisa si forma simpla. Lustra Daniel e potrivita in orice zona de zi. Simplu de incadrat in orice stil, lustra Daniel e alegerea care iti va placea.Avantaje produs:* difuzor din sticla alba* sculptata si gravata* cabluri din otel cu lungime reglabila* ..
1.502 lei
Producator: 11
Lustra Diores are o forma dinamica definita prin cadrul metalic prezentat negru mat. Design-ul industrial si caracterul practic dat de posibilitatea de reglare a cablului iti vor permite sa alegi o varietate de spatii in care sa poti amplasa lustra Diores.Avantaje produs:* cadru metalic si difuzor c..
560 lei
Producator: 11
Lustra Doras are o forma dinamica definita prin cadrul metalic prezentat negru mat. Design-ul industrial si caracterul practic dat de posibilitatea de reglare a cablului iti vor permite sa alegi o varietate de spatii in care sa poti amplasa lustra Doras.Avantaje produs:* cadru metalic si difuzor cu ..
1.090 lei
Afişare 1 - 30 din 130 (5 pagini)

La Deco Boutique gasesti o colectie perfecta de lustre plafoniere pentru living, dormitor si bucatarie. Moderne si colorate, retro, din lemn sau clasice. Lasa-te surprins de bunul gust desavarsit.