Menu
Cosul tau
SC LGA INTERIOR DESIGN SRL respectă și aplică cerințele Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Utilizăm cookies, conform politicii menționate, iar continuarea navigării exprima acordul dumneavoastră privind folosirea acestora. Politica de cookies

Lustre Plafoniere

Producator: 11
Aplica cu aspect industrial, chiar marinaresc poate fi un accent interesant in orice tip de spatiu. Aplica Carl iti va defini interiorul casei. Design-ul modern sau clasic vor primi acest corp de iluminat ca amprenta a materialelor cu aspect reciclat.Avantaje produs:* cadru metalic* finisaj cu efect..
382 lei
Producator: 11
Aplica sau lustra, un corp de iluminat versatil cu o culoare neutra ce te poarta in stilul Scandinav. Barcelona este un corp de iluminat modern cu un design aparte. Datorita simplitatii sala, acest corp de iluminat poate fi folosit in orice camera. Avantaje produs:* cadru metalic* finisaj alb mat* p..
1.292 lei
Producator: 11
Versatila si un aspect minimalist, aceasta este aplica Berlin. Un spatiu elegant prin simplitate va gazdui cu usurinta acest corp de iluminat. Interioarele in stil Scandinav au nevoie de un corp de iluminat simplu, in culori neutre.Avantaje produs:* cadru si difuzor metalic* finisaj alb mat* difuzor..
488 lei
Producator: 11
Versatila si un aspect minimalist, aceasta este aplica Kiev. Un spatiu elegant prin simplitate va gazdui cu usurinta acest corp de iluminat. Interioarele in stil Scandinav au nevoie de un corp de iluminat simplu, in culori neutre.Avantaje produs:* cadru si difuzor metalic* finisaj alb mat* difuzor r..
249 lei
Producator: 11
Versatila si un aspect minimalist, aceasta este aplica Madrid. Un spatiu elegant prin simplitate va gazdui cu usurinta acest corp de iluminat. Interioarele in stil Scandinav au nevoie de un corp de iluminat simplu, in culori neutre.Avantaje produs:* cadru si difuzor metalic* finisaj negru mat* difuz..
249 lei
Producator: 11
O lustra modern potrivit in orice spatiu. Geometria definita de sticla si decoratiile sub forma de bile din sticla pe fire metalice imbogatesc design-ul simplu al abajurului. Lustra Manu este ideal in orice camera moderna sau clasica.Avantaje produs:* cadru din metal cromat* elemte decorative cu bil..
2.419 lei
Producator: 11
Lustra Michelle e definita de eleganta si opulenta. O piesa speciala cu model clasic definit prin decoratiile de cristal. Potrivita in orice spatiu de zi sau noapte, lustra poate fi evidentiata prin contrastul cu un spatiu modern. Intr-un spatiu clasic, lustra Michelle va fi un o continuare a opulen..
3.911 lei
Producator: 11
Lustra Trisha e definita prin eleganta si stralucire. O lustra care isi defineste conturul prin cele mai elegante linii curbe. Detaliile atrag privirile si reprezinta esenta acestui corp de iluminat. Alege sa te inspiri din natura si sa traspui in casa ta picaturile de ploaie.Avantaje produs:* cadru..
1.908 lei
Producator: 11
Daca doresti un accent care sa iti lumineze camera cu reflexii de cristal, lustra Demetrias este potrivita pentru tine. Cristalele lucrate cu atentie iti coloreaza casa. Bucura-te de eleganta lustrei Demetrias.Avantaje produs:* cadru din metal cromat* elemente decorative din cristale taiate* putere ..
532 lei
Producator: 11
Personalizeaza-ti casa cu lustra Dion. Daca iti doresti un accent care sa iti lumineze camera cu reflexii de cristal, lustra Dion este potrivita pentru tine. Bucura-te de eleganta lustrei realizata din cristale.Avantaje produs:* cadru din metal cromat* elemente decorative din cristale taiate* cablur..
1.941 lei
Producator: 11
Personalizeaza-ti casa cu lustra Dodona. Daca iti doresti un accent care sa iti lumineze camera cu reflexii de cristal, lustra Dodona este potrivita pentru tine. Bucura-te de eleganta lustrei realizata din cristale.Avantaje produs:* cadru din metal cromat* elemente decorative din cristale taiate* ca..
2.385 lei
Producator: 11
O lustra modern potrivit in orice spatiu. Geometria definita de sticla si decoratiile sub forma de bile din sticla pe fire metalice imbogatesc design-ul simplu al abajurului. Lustra Manue este ideal in orice camera moderna sau clasica.Avantaje produs:* cadru din metal cromat* elemte decorative cu bi..
1.542 lei
Producator: 11
Lustra care va stralucii intr-un spatiu modern finisat cu materiale care reflecta elegant lumina. Lustra Sablo se incadreza perfect intr-o casa inalta care este amenajata cu stil si bun gust. Camera inalta va fi deosebita cu acest corp de iluminat special.Avantaje produs:* rama si elemente decorativ..
4.382 lei
Producator: 11
Lustra care va stralucii intr-un spatiu modern finisat cu materiale care reflecta elegant lumina. Lustra Salis se incadreza perfect intr-o casa inalta care este amenajata cu stil si bun gust. Camera inalta va fi deosebita cu acest corp de iluminat special.Avantaje produs:* rama si elemente decorativ..
2.662 lei
Producator: 11
Lustra care va stralucii intr-un spatiu modern finisat cu materiale care reflecta elegant lumina. Lustra Salman se incadreza perfect intr-o casa inalta care este amenajata cu stil si bun gust. Camera inalta va fi deosebita cu acest corp de iluminat special.Avantaje produs:* rama si elemente decorati..
1.098 lei
Producator: 11
Lustra cu aspect industrial, chiar marinaresc poate fi un accent interesat in orice tip de spatiu. Lustra Ofelia iti va defini interiorul casei. Design-ul modern sau clasic vor primi acest corp de iluminat ca amprenta a materialelor cu aspect reciclat.Avantaje produs:* cadru metalic* finisaj cu efec..
699 lei
Producator: 11
O lustra cu o forma ovala realizata din sticla alba poate fi o alegere interesanta. Design-ul modern incadrat in linii minimaliste se va potrivi cu usurinta in orice casa contemporana. Lustra Massilia are aspectul simplu pe care il cautai.Avantaje produs:* cadru din metal* finisaj nichel satinat* di..
355 lei
Producator: 11
O lustra cu o forma ovala realizata din sticla alba poate fi o alegere interesanta. Design-ul modern incadrat in linii minimaliste se va potrivi cu usurinta in orice casa contemporana. Lustra Megalopolis are aspectul simplu pe care il cautai.Avantaje produs:* cadru din metal* finisaj nichel satinat*..
826 lei
Producator: 11
O lustra cu o forma ovala realizata din sticla alba poate fi o alegere interesanta. Design-ul modern incadrat in linii minimaliste se va potrivi cu usurinta in orice casa contemporana. Lustra Megara are aspectul simplu pe care il cautai.Avantaje produs:* cadru din metal* finisaj nichel satinat* difu..
1.431 lei
Producator: 11
Lustra moderna cu design minimalist si indraznet prin posibilitatea de prindere multipla a cablului de alimentare. Lustra Ruby are dinamismul de care ai nevoie intr-o casa contemporana. Transforma design-ul unui corp de iluminat intr-o forma proprie.Avantaje produs:* cadru din metal mat* cablu de al..
538 lei
Producator: 11
Lustra minimalista, utilizata in spatii moderne, lipsite de decoratii exagerate. Alege aplica Tomis pentru a accentua o zona prin lumina. O casa contemporana are nevoie de simplitatea unui astfel de corp de iluminat.Avantaje produs:* cadru din metal* finisaj vopsea negru mat* cablul de alimentare ac..
249 lei
Producator: 11
Lustra minimalista, utilizata in spatii moderne, lipsite de decoratii exagerate. Alege aplica Torna pentru a accentua o zona prin lumina. O casa contemporana are nevoie de simplitatea unui astfel de corp de iluminat.Avantaje produs:* cadru din metal* finisaj cromat* cablul de alimentare acoperit cu ..
249 lei
Producator: 11
Lustra minimalista, utilizata in spatii moderne, lipsite de decoratii exagerate. Alege aplica Trapez pentru a accentua o zona prin lumina. O casa contemporana are nevoie de simplitatea unui astfel de corp de iluminat. Accentul dat de material iti va atrage atentia indiferent de stilul in care il inc..
249 lei
Producator: 11
Lustra minimalista, utilizata in spatii moderne, lipsite de decoratii exagerate. Alege aplica Tremon pentru a accentua o zona prin lumina. O casa contemporana are nevoie de simplitatea unui astfel de corp de iluminat.Avantaje produs:* cadru din metal* finisaj vopsea alba mata* cablul de alimentare a..
249 lei
Producator: 11
Lustra Aparecida este rezultatul atentiei oferite elementelor modulare din sticla pirax efectuate manual. Un design elegant si totusi jucaus e apreciat atat intr-o casa clasica cat si intr-o casa moderna. Bucura-te de aspectul unic.Avantaje produs:* cadru din metal cromat* elemente modulare din stic..
1.087 lei
Producator: 11
Lustra Apolinario este rezultatul atentiei oferite elementelor modulare din sticla pirax efectuate manual. Un design elegant si totusi jucaus e apreciat atat intr-o casa clasica cat si intr-o casa moderna. Bucura-te de aspectul unic.Avantaje produs:* cadru din metal cromat* elemente modulare din sti..
2.352 lei
Producator: 11
Lustra Abdera are aspectul modern, potrivit pentru un spatiu de expozitie sau o casa contemporana. O alegere simpla intr-o nuanta neutra deschisa reprezinta minimalismul adecvat spatiilor moderne. Alege sa iti accentuezi zonele importante pentru tine.Avantaje produs:* rama metalica* finisaj vopsea m..
327 lei
Producator: 11
Lustra Abydos are aspectul modern, potrivit pentru un spatiu de expozitie sau o casa contemporana. O alegere simpla intr-o nuanta neutra deschisa reprezinta minimalismul adecvat spatiilor moderne. Alege sa iti accentuezi zonele importante pentru tine. Un corp de iluminat foarte practic cu o libertat..
1.320 lei
Producator: 11
Lustra Ada este ideala pentru iubitorii stilului maritim. Funia realizata din canepa naturala acopera structura lustrei si ofera un aer aparte. Un spatiu in stilul Industrial sau in stilul Loft va aprecia acest corp de iluminat unic.Avantaje produs:* cadru si detalii din metal vopsit negru mat* deta..
932 lei
Producator: 11
Lustra Adela este ideala pentru iubitorii stilului maritim. Funia realizata din canepa naturala acopera structura lustrei si ofera un aer aparte. Un spatiu in stilul Industrial sau in stilul Loft va aprecia acest corp de iluminat unic.Avantaje produs:* cadru si detalii din metal vopsit negru mat* de..
1.375 lei
Afişare 1 - 30 din 211 (8 pagini)

La Deco Boutique gasesti o colectie perfecta de lustre plafoniere pentru living, dormitor si bucatarie. Moderne si colorate, retro, din lemn sau clasice. Lasa-te surprins de bunul gust desavarsit.