Menu
Cosul tau
SC LGA INTERIOR DESIGN SRL respectă și aplică cerințele Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Utilizăm cookies, conform politicii menționate, iar continuarea navigării exprima acordul dumneavoastră privind folosirea acestora. Politica de cookies

Decor Perete & Tablouri

Tablou metalic ideal pentru hol sau bucatarie.Dimensiuni: 30cm x 13cmMaterial: metal..
15 lei 19 lei
Tablourile sunt o sursa de inspiratie, ce pun in lumina stilul adoptat. Iti propunem o gama variata de dimensiuni si modele ce vor aduce un plus de culoare locuintei tale.Dimeniuni: 40cm x 40cmMaterial: print canvasTablouri numai pe www.deco-boutique.ro..
25 lei 40 lei
Tablourile sunt o sursa de inspiratie, ce pun in lumina stilul adoptat. Iti propunem o gama variata de dimensiuni si modele ce vor aduce un plus de culoare locuintei tale.Dimeniuni: 28cm x 28cmMaterial: print canvasTablouri numai pe www.deco-boutique.ro..
20 lei 25 lei
Tablourile sunt o sursa de inspiratie, ce pun in lumina stilul adoptat. Iti propunem o gama variata de dimensiuni si modele ce vor aduce un plus de culoare locuintei tale.Dimeniuni: 45cm x 35cmMaterial: print canvasTablouri numai pe www.deco-boutique.ro..
25 lei 40 lei
Indiferent de incapere, un tablou este piesa centrala a intregul decor. Tablourile sunt o sursa de inspiratie, ce pun in lumina stilul adoptat. Iti propunem o gama variata de dimensiuni si printuri ce vor aduce un plus de culoare locuintei tale. Dimensiuni: 90cm x 120cm x 3.8cm ..
150 lei 170 lei
Tabou canvas cu efect 3D, craticioara fiind aplicata pe suprafata canvasului.Dimensiuni: 40cm x 40cmMaterial: canvas..
20 lei 50 lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Living-ul si dormitorul tau merita sa primeasca arta. Un decor de perete sau un tablou canvas este accesoriul ideal. Alege din modelele Deco Boutique si comanda preferatul tau.