Menu
Cosul tau
SC LGA INTERIOR DESIGN SRL respectă și aplică cerințele Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Utilizăm cookies, conform politicii menționate, iar continuarea navigării exprima acordul dumneavoastră privind folosirea acestora. Politica de cookies

Masa de Machiaj

Masa de machiaj ClaireStructura este realizata din lemn de paulownia. Panourile sunt realizate din MDF. Finisajul este realizat cu vopsea pe baza de apa. Manerele sunt metalice. Produsul necesita asamblareDimensiuni (Lungime x latime x inaltime): 90cm x 40cm x 80cmMaterial: Lemn, MDF si metal..
989 lei
Design excelent pentru o camera deosebita. Lemnul fin, liniile vintage, finisajele calitative si culoarea calda fac din boudoirul Emily o piesa de mobilier desavarsita, de care cu siguranta te vei indragosti! Dimensiuni: 75cm x 40cm x 140cmMaterial: lemn, sticla..
890 lei
Masa de machiaj Harper a fost conceputa pentru o incapere luminoasa. Lemnul fin, liniile vintage, finisajele calitative si culoarea calda fac din masa de machiaj o piesa de mobilier desavarsita, de care cu siguranta te vei indragosti!Dimensiuni: 75cm x 40cm x 140cmMaterial: lemn, sticla..
790 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Masa de machiaj cu oglinda sau boudoir, asa cum ii spune si numele innobileaza orice incapere prin framecul chic inspirat de eleganta feminina. Descopera online o gama variata de modele.