Menu
Cosul tau
SC LGA INTERIOR DESIGN SRL respectă și aplică cerințele Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Utilizăm cookies, conform politicii menționate, iar continuarea navigării exprima acordul dumneavoastră privind folosirea acestora. Politica de cookies

Mese Extensibile

Masa Aubagne e ideala pentru a lua pranzul in aer liber. O geometrie romantica realizata din fier vopsit alb. Posibilitatea de piere reprezinta un mare avantaj in repozitionarea acestei mese sau depozitarea sa.Avantaje produs:* structura de fier lacuit* se poate pliaMaterial:fierDimensiuni (L x l x ..
548 lei 576 lei
Masa Aurillac e ideala pentru a lua pranzul in aer liber. O geometrie romantica realizata din fier vopsit alb. Posibilitatea de pliere reprezinta un mare avantaj in repozitionarea acestei mese sau depozitarea sa.Avantaje produs:* structura de fier* se poate pliaMaterial:fierDimensiuni (L x l x h):Ø7..
524 lei 553 lei
Masa Avignon e eleganta si e o alegere potrivita pentruu gradina ta. Alege sa te bucuri de forme fluide care iti inspira un aer romantic.Avantaje produs:* structura de fier* finisaj maro ruginit* se poate pliaMaterial:fierDimensiuni (L x l x h):Ø70cm x 75cm..
548 lei 576 lei
Masa Blagnac e potrivita pentru casele mici si cochete care doresc un plus de eleganta. Un design romantic cu caracteristici practice poate fi cea mai buna alegere.Avantaje produs:* picioarele si structura din lemn de mango* finisaj vopsea pe baza de nitrocluloza* panourile centrale sunt din MDF fur..
2.269 lei 2.389 lei
Aspect traditional cu textura exotica poate fi o combinatie aparte care exceleaza prin posibilitatea de extindere a mesei. Masa extensibila Bondy iti ofera atmosfera de vara rustica mediteraneana.Avantaje produs:* lemn solid acacia indian* finisaj rustic si antichizat pe baza de nitrocelulozaMateria..
2.867 lei 3.018 lei
O masa extensibila cu top de sticla transparenta care lasa la vedere sistemul de extindere de la 140 cm lungime la 200 cm lungime. Masa Catou e alegerea moderna potrivita pentru spatiile contemporane care pun accentul pe caracterul practic al obiectelor.Avantaje produs:* structura si picioare d..
1.490 lei 1.568 lei
Masa Cayenne e o alegere uimitoare prin posibilitatea de tranformare de la o masa de 45 cm lungime la o masa de 180 cm lungime. Important este ca aceasta masa poate fi folosita in patru variante diferite. O masa moderna care se potriveste foarte bine in stilul minimalist.Avantaje produs:* structura ..
2.233 lei 2.351 lei
Masa Cenon e o alegere uimitoare prin posibilitatea de tranformare de la o masa de 45 cm lungime la o masa de 180 cm lungime. Important este ca aceasta masa poate fi folosita in patru variante diferite. O masa eleganta in culori neutre care iti va simplifica viata.Avantaje produs:* structura de MDF ..
2.233 lei 2.351 lei
Masa Cergy e o alegere uimitoare prin posibilitatea de tranformare de la o masa de 45 cm lungime la o masa de 180 cm lungime. Important este ca aceasta masa poate fi folosita in patru variante diferite.Avantaje produs:* structura de MDF acoperita cu hartie melaminata* suportul central este realizat ..
1.959 lei 2.064 lei
Masa Chalons e combinatia dintre simplitate si caracterul practic. Poti transforma cu usurinta o masa de 140 cm intr-o masa de 240 cm lungime, potrivita pentru momentele importante din viata ta.Avantaje produs:* structura si picioare din otel* top de sticla securizata cu grosimea de 8 mm* 2 extensii..
3.348 lei 3.524 lei
Cu top de sticla si picioare din otel, masa Charenton e imaginea unui obiect modern intr-o culoare neutra. Usor de incadrat in spatiile moderne, masa Charenton e cu atat mai spectaculoasa intr-o casa eleganta prin detalii clasice.Avantaje produs:* structura si picioare din otel acoperit cu pudra* to..
2.259 lei 2.379 lei
Masa Chartres reprezinta echilibrul intre cele doua nonculori, imagine a elegantei si modernismului. Materialele contemporane intregesc imaginea unui produs care are accentul pe caracterul practic.Avantaje produs:* structura si picioare din otel acoperit cu pudra* top din MDF vopsit mat* o singura e..
2.259 lei 2.379 lei
Masa Chatillon are forme simple si o culoare neutra deschisa. O masa adecvata pentru o casa contemporana decorata in stiluri moderne.Avantaje produs:* structura si picioare din otel acoperit cu pudra* top din sticla securizata cu grosimea de 12 mm* 2 extensii cu latimea de 30 cmMaterial:otel, s..
1.618 lei 1.700 lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)

O masa extensibla te poate ajuta sa imbini cu usurinta utilul cu placutul. Masa extensibila pentru bucatarie sau living reprezinta o piesa de mobilier versatila, necesara in orice dining.