Menu
Cosul tau
SC LGA INTERIOR DESIGN SRL respectă și aplică cerințele Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Utilizăm cookies, conform politicii menționate, iar continuarea navigării exprima acordul dumneavoastră privind folosirea acestora. Politica de cookies

Mese Extensibile

Masa Aubagne e ideala pentru a lua pranzul in aer liber. O geometrie romantica realizata din fier vopsit alb. Posibilitatea de piere reprezinta un mare avantaj in repozitionarea acestei mese sau depozitarea sa.Avantaje produs:* structura de fier lacuit* se poate pliaMaterial:fierDimensiuni (L x l x ..
561 lei 612 lei
Masa Aurillac e ideala pentru a lua pranzul in aer liber. O geometrie romantica realizata din fier vopsit alb. Posibilitatea de pliere reprezinta un mare avantaj in repozitionarea acestei mese sau depozitarea sa.Avantaje produs:* structura de fier* se poate pliaMaterial:fierDimensiuni (L x l x h):Ø7..
669 lei 729 lei
Masa Avignon e eleganta si e o alegere potrivita pentruu gradina ta. Alege sa te bucuri de forme fluide care iti inspira un aer romantic.Avantaje produs:* structura de fier* finisaj maro ruginit* se poate pliaMaterial:fierDimensiuni (L x l x h):Ø70cm x 75cm..
590 lei 694 lei
Masa Blagnac e potrivita pentru casele mici si cochete care doresc un plus de eleganta. Un design romantic cu caracteristici practice poate fi cea mai buna alegere.Avantaje produs:* picioarele si structura din lemn de mango* finisaj vopsea pe baza de nitrocluloza* panourile centrale sunt din MDF fur..
2.790 lei 3.060 lei
Clasica intr-un alb cu efect antichizat, masa Blois e o alegere placuta pentru o casa luminoasa. O masa  practica, care de extinde de la 150 cm lungime la 195 cm si chiar 240 cm lungime, Avantaje produs:* picioarele si structura din lemn de mango* finisaj vopsea pe baza de nitrocluloz..
3.366 lei 3.672 lei
Aspect traditional cu textura exotica poate fi o combinatie aparte care exceleaza prin posibilitatea de extindere a mesei. Masa extensibila Bondy iti ofera atmosfera de vara rustica mediteraneana.Avantaje produs:* lemn solid acacia indian* finisaj rustic si antichizat pe baza de nitrocelulozaMateria..
3.581 lei 3.907 lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

O masa extensibla te poate ajuta sa imbini cu usurinta utilul cu placutul. Masa extensibila pentru bucatarie sau living reprezinta o piesa de mobilier versatila, necesara in orice dining.