Menu
Cosul tau
SC LGA INTERIOR DESIGN SRL respectă și aplică cerințele Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Utilizăm cookies, conform politicii menționate, iar continuarea navigării exprima acordul dumneavoastră privind folosirea acestora. Politica de cookies

Scaune Bar

Un scaun modern, in stil industrial, practic, viu colorat se poate potrivi in noua ta casa. Fie doar un accent care completeaza perspectiva casei tale, scaunul Olek este ce iti trebuie.Avantaje produs:* cadru otel* vopsea pe baza de apa* efect antichizat* pot fi suprapuseMaterial:otelDimensiuni (L x..
475 lei 499 lei
Scaunul Olinn e simplu, modern, rezistent, se pot suprapune mai multe scaune de acest fel. O piesa de mobilier cu multe calitati tot mai apreciate atat in spatiile publice cat si in spatiile de locuit. Avantaje produs:* cadru otel* vopsea pe baza de apa* efect antichizat* pot fi suprapuseMateri..
475 lei 499 lei
Scaunul Olivia are un design industrial, o culoare neutra si mult potential. Acest design este tot mai des intalnit, in special in spatiile publice, dar este o alegere foarte buna si pentru locuintele cu design variat.Avantaje produs:* cadru otel* vopsea pe baza de apa* efect antichizat* pot fi supr..
475 lei 499 lei
Scaunul Oren e culoarea care iti lipseste. Modern, practic si viu colorat, asa se caracterezeaza scaunul Oren.  Un design industrial care a luat amploare si care se poate regasi si in casa ta.Avantaje produs:* cadru otel* vopsea pe baza de apa* efect antichizat* pot fi suprapuseMaterial:otelDim..
475 lei 499 lei
Scaunul Oria se pliaza pe design-ul tau. Un scaun simplu si practic isi poate face loc in locuinta ta. Scaunul Oria are un un aspect placut si o culoare speciala.Avantaje produs:* cadru otel* vopsea pe baza de apa* efect antichizat* pot fi suprapuseMaterial:otelDimensiuni (L x l x h):42cm x 48cm x 8..
475 lei 499 lei
Daca esti o fire indrazneata si care apreziaza stilul retro, scaunul Lara ti se potriveste. Un accent de culoare cu o structura metalica se potriveste in spatiul casei tale.Avantaje produs:* structura de fier* acoperit cu imitatie de piele din poliuretanMaterial:fierDimensiuni (L x l x h):44cm x 55c..
448 lei 471 lei
Scaunul Naomi este elegant, un accent, o pata de culoare bine venita intr-o casa cu gust si mobilier de calitate. Usor de incadrat intr-o casa moderna sau clasica, scaunul Naomi se potriveste cu usurinta in stilul casei tale.Avantaje produs:* structura de fier* acoperit cu imitatie de piele din poli..
448 lei 471 lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)

Scaunul de bar e accentul tau modern. Materialele contemporane domina formele dinamice si aspectul practic.

Scaunul de bar are rolul de a impresiona prin forma si culoare. Indrazneste sa alegi din stilurile moderne, definite prin culoare si materiele care amintesc de stilul retro si stilul industrial. Scaunul de bar este un obiect necesar ce reuseste sa dea o nota distinctiva spatiului personal.

Barul sau bucataria au nevoie de scaune pe masura pentru a desavarsi design-ul unitar al acestei incaperi. Ti-am pregatit o colectie excelenta de scaune bar. Inalte, confectionate din lemn, multicolore sau albe, scaunele de bar ocupa un rol central in amenajarea ta. Reprezinta central de interes. De aceea, iti recomandam sa acorzi atentie sporita acestei alegeri.