Menu
Cosul tau
SC LGA INTERIOR DESIGN SRL respectă și aplică cerințele Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Utilizăm cookies, conform politicii menționate, iar continuarea navigării exprima acordul dumneavoastră privind folosirea acestora. Politica de cookies

Scaune Pliante

O forma simpla, lipsita de ornamente voluminoase, scaunul Alix e potrivit pentru un spatiu elegant intr-un stil romantic. Decupajul geometric ofera un aspect unic si placut. Incadreaza scaunul Alix in spatiile care iti plac cel mai mult si bucura-te de flexibilitatea unui scaun pliabil.Avantaje prod..
289 lei 305 lei
O forma simpla, lipsita de ornamente voluminoase, scaunul Allard e potrivit pentru un spatiu elegant intr-un stil romantic. Decupajul geometric ofera un aspect unic si placut. Incadreaza scaunul Allard in spatiile care iti plac cel mai mult si bucura-te de flexibilitatea unui scaun pliabil.Avantaje ..
289 lei 305 lei
O forma simpla, lipsita de ornamente voluminoase, scaunul Allefra e potrivit pentru un spatiu elegant intr-un stil romantic. Decupajul geometric ofera un aspect unic si placut. Incadreaza scaunul Allefra in spatiile care iti plac cel mai mult si bucura-te de flexibilitatea unui scaun pliabil.Avantaj..
289 lei 305 lei
Un design romantic cu linii simple si un caracter practic este raspunsul la cautarile tale. Eleganta emanata de culoarea neutra ichisa iti va echilibra spatiul.Avantaje produs:* cadru de otel pentru utilizarea in exterior* acoperit cu pudra cu finisaj mat* pliabilMaterial:otelDimensiuni (L x l ..
329 lei 347 lei
Un design romantic cu linii simple si un caracter practic este raspunsul la cautarile tale. Eleganta emanata de alb iti va bucura fiecare zi. Avantaje produs:* cadru de otel pentru utilizarea in exterior* acoperit cu pudra cu finisaj mat* pliabilMaterial:otelDimensiuni (L x l x h):40cm x 5..
329 lei 347 lei
Linii de poveste cu vibratii de mozaic. Lasa jocul de lumina sa te cuprinda prin magia bucatilor de mozaic. Scaunul Amice e potrivit pentru gradina si spatii de poveste.Avantaje produse:* metal tratat pentru utilizarea in exterior* acoperit cu pudra* mozaic de sticla* husa detasabila din polies..
190 lei 200 lei
Culoarea contractanta cu forma va atrage privirile si iti va bucura clipele de relaxare. Scaunul Amite aduce un stilul clasic in gradina ta.Avantaje produs:* metal tratat pentru utilizarea in exterior* acoperit cu pudra* se pliazaMaterial:metalDimensiuni (L x l x h):38.5cm x 46cm x 93cm (inalti..
249 lei 262 lei
Un scaun de poveste pentru gradina ta. Datorita finisajelor de calitate, povestea ta va domni pentru mult timp in gradina. Scaunul Amou are o forma placuta si e usor de pliat.Avantaje produs:* metal tratat pentru utilizarea in exterior* acoperit cu pudra* se pliazaMaterial:metalDimensiuni (L x ..
244 lei 257 lei
Un scaun de poveste pentru gradina ta. Datorita finisajelor de calitate, povestea ta va domni pentru mult timp in gradina. Scaunul Anatolee are o forma placuta si e usor de pliat.Avantaje produs:* metal tratat pentru utilizarea in exterior* acoperit cu pudra* se pliazaMaterial:metalDimensiuni (..
244 lei 257 lei
Culoarea contractanta cu forma va atrage privirile si iti va bucura clipele de relaxare. Scaunul Ancelin aduce stilul mediteranean in gradina ta.Avantaje produs:* metal tratat pentru utilizarea in exterior* acoperit cu pudra* se pliazaMaterial:metalDimensiuni (L x l x h):38.5cm x 46cm x 93cm (i..
249 lei 262 lei
Romantic cu forme rotunjite, scaunul Ancil e alegerea potrivita pentru zilele de vara. Scaunul se poate plia si atrage prin simplitatea cromatica.Avantaje produs:* metal tratat pentru utilizarea in exterior* acoperit cu pudra* se pliazaMaterial:metalDimensiuni (L x l x h):38.5cm x 46cm x 93cm (..
244 lei 257 lei
Scaunul Roan este elegant cu aspect antichizat. Pote face parte din momentele speciale din viata ta.Avantaje produs:* structura de metal* finisaj cu aspect invechitMaterial:fierDimensiuni (L x l x h):38cm x 51cm x 92cm (inaltime spatar)..
317 lei 333 lei
Scaunul Simon, o piesa de arta in gradina ta, sau poate terasa! Te-ai gandit sa iti faci coltul tau de relaxare? Scaunul Simon poate sa te impresioneze.Avantaje produs:structura de metalMaterial:fierDimensiuni (L x l x h):40cm x 40cm x 94cm (inaltime spatar)..
289 lei 328 lei
Scaunul Adreanna se pliaza usor si ocupa foarte putin spatiu. Potrivit in spatii mici cu aspect modern si jucaus, scaunul Adreanna indeplineste toate criteriile unei piese de mobilier flexibile.Avantaje produs:* structura de fier acoperita cu pulbere argintie ( teava  Ø22 mm)* sezutul si spatar..
84 lei 89 lei
Scaunul Adreanne se pliaza usor si ocupa foarte putin spatiu. Potrivit in spatii mici cu aspect modern si jucaus, scaunul Adreanne indeplineste toate criteriile unei piese de mobilier flexibile. Avantaje produs:* structura de fier acoperita cu pulbere argintie ( teava  Ø22 mm)* sezutul si ..
84 lei 88 lei
Modern prin culoare, practic prin posibilitatea de pliere si simplu prin design, acesta este scaunul Ambra. Alege-l pentru casa ta cea noua.Avantaje produs:* cadru de otel pentru utilizarea in exterior* acoperit cu pudra cu finisaj mat* pliabilMaterial:otelDimensiuni (L x l x h):45cm x 56cm x 8..
178 lei 187 lei
Un sezlong viu colorat, potrivit pentru zilele lungi de vara, te va impresiona prin posibilitatea sa de pliere in momentele neprevazute de vreme nefavorabila. Scaunul Ange se va potrivi cu zilele tale  de vara.Avantaje produs:* strcutura alba din lemn de cherestea* spatarul si sezutul sunt..
274 lei 288 lei
Un sezlong viu colorat, potrivit pentru zilele lungi de vara, te va impresiona prin posibilitatea sa de pliere in momentele neprevazute de vreme nefavorabila. Scaunul Angelet e potrivit pentru vara ta.Avantaje produs:* strcutura alba din lemn de cherestea* spatarul si sezutul sunt din poliester..
274 lei 288 lei
Un sezlong in culori neutre, potrivit pentru zilele lungi de vara, te va impresiona prin posibilitatea sa de pliere in momentele neprevazute de vreme nefavorabila. Scaunul Angeletta e potrivit pentru vara ta.Avantaje produs:* strcutura alba din lemn de cherestea* spatarul si sezutul sunt din po..
274 lei 288 lei
Structura practica si interesanta este vopsita in alb pentru evidentierea tesaturii viu colorate. Scaunul Angelia e foarte interesant prin sistemul sau de pliere si detalii. Un scaun practic caruia nu ii lipseste aspectul placut.Avantaje produs:* strcutura alba din lemn de cherestea* spatarul s..
259 lei 274 lei
Un sezlong viu colorat, potrivit pentru zilele lungi de vara, te va impresiona prin posibilitatea sa de pliere in momentele neprevazute de vreme nefavorabila. Scaunul Angelie e potrivit pentru vara ta.Avantaje produs:* strcutura alba din lemn de cherestea* spatarul si sezutul sunt din poliester..
274 lei 288 lei
Structura practica si interesanta este vopsita in alb pentru evidentierea tesaturii viu colorate. Scaunul Ann e foarte interesant prin sistemul sau de pliere si detalii. Un scaun practic caruia nu ii lipseste aspectul placut.Avantaje produs:* strcutura alba din lemn de cherestea* spatarul si se..
259 lei 274 lei
Structura practica si interesanta este vopsita in alb pentru evidentierea tesaturii viu colorate. Scaunul Annabell e foarte interesant prin sistemul sau de pliere si detalii. Un scaun practic caruia nu ii lipseste aspectul placut.Avantaje produs:* strcutura alba din lemn de cherestea* se poate ..
259 lei 274 lei
Structura practica si interesanta este vopsita in alb pentru evidentierea tesaturii viu colorate. Scaunul Anselme e foarte interesant prin sistemul sau de pliere si detalii. Un scaun practic caruia nu ii lipseste aspectul placut.Avantaje produs:* strcutura alba din lemn de cherestea* se poate p..
259 lei 274 lei
Un scaun care are multe avantaje, poate fi alegerea cea mai potrivita pentru tine. Scaunul Mardi e practic datorita posibilitatii de pliere, aspectuos printr-o geometrie simpla in nuante neutre deschise.Avantaje produs:* structura de aluminiu* acoperit cu pudra* pliabilMaterial:aluminiuDimensiu..
375 lei 395 lei
Un scaun care are multe avantaje, poate fi alegerea cea mai potrivita pentru tine. Scaunul Mare e practic datorita posibilitatii de pliere, aspectuos printr-o geometrie simpla in nuante neutre.Avantaje produs:* structura de aluminiu* acoperit cu pudra* pliabilMaterial:aluminiuDimensiuni (L x l ..
375 lei 395 lei
Un scaun care are multe avantaje, poate fi alegerea cea mai potrivita pentru tine. Scaunul Margot e practic datorita posibilitatii de pliere, aspectuos printr-o geometrie simpla in nuante neutre inchise, care ofera eleganta.Avantaje produs:* structura de aluminiu* acoperit cu pudra* pliabilMate..
375 lei 395 lei
Confortul se gaseste in culoarea ta preferata. Scaunul Odetta este potrivit pentru oamenii dornici de relaxare. Avantaje produs:* strctura de aluminiu* acoperit cu pudra* tesatura din plasa* are trei pozitii* material din fier galvanizatMaterial:aluminiuDimensiuni (L x l x h):60.5cm x 101...
462 lei 486 lei
Un sezlong alb, potrivit pentru zilele lungi de vara, te va impresiona prin posibilitatea sa de pliere in momentele neprevazute de vreme nefavorabila. Scaunul Odie e potrivit pentru vara ta.Avantaje produs:* strctura de aluminiu* acoperit cu pudra* tesatura din plasa* are trei pozitii* material..
462 lei 486 lei
Un sezlong in culori neutre, potrivit pentru zilele lungi de vara, te va impresiona prin posibilitatea sa de pliere in momentele neprevazute de vreme nefavorabila. Scaunul Odil e potrivit pentru vara ta.Avantaje produs:* strctura de aluminiu* acoperit cu pudra* tesatura din plasa* are trei pozi..
462 lei 486 lei
Afişare 1 - 30 din 39 (2 pagini)

Scaunele moderne au la baza functionalitatea, iar rezultatul este unul de calitate. O varietate de forme si materiale sunt unite prin scopul comun de esentializare a elementelor unui scaun. Alegem de la culoriile vii ale stilurilor retro, grunge, mediteranean sau chiar contemporan la culoriile neutre sau natural ale stilurilor minimalist, loft si eco. Intalnim simetrie sau asimetrie, avand libertate totala in obtinerea scaunului atat practic cat si comod.

Pentru musafirii, Deco Boutique iti ofera scaune pliante din lemn sau alte materiale. Aceste scaune pliante sunt sigure si nu ocupa mult spatiu.