Menu
Cosul tau
SC LGA INTERIOR DESIGN SRL respectă și aplică cerințele Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Utilizăm cookies, conform politicii menționate, iar continuarea navigării exprima acordul dumneavoastră privind folosirea acestora. Politica de cookies

Fotolii Birou

Fotoliu birou recliner cu actionare electrica KolinStructura din otel si placaj. Umplutura cu fibra de poliester cu densitatea de 9kg/m3. Sezut si spatar confectionate din piele ecologica (imitatie de piele). Manerele si spatele fotoliului sunt confectionate din PVC. Fotoliul are inclus mecanismul d..
3.450 lei 3.764 lei
Fotoliu birou recliner cu actionare electrica OdderStructura din otel si placaj. Umplutura cu fibra de poliester cu densitatea de 9kg/m3. Sezut si spatar confectionate din piele ecologica (imitatie de piele). Manerele si spatele fotoliului sunt confectionate din PVC. Fotoliul are inclus mecanismul d..
3.450 lei 3.764 lei
Fotoliu birou recliner cu actionare electrica TvedStructura din otel si placaj. Umplutura cu fibra de poliester cu densitatea de 9kg/m3. Sezut si spatar confectionate din piele ecologica (imitatie de piele). Manerele si spatele fotoliului sunt confectionate din PVC. Fotoliul are inclus mecanismul de..
3.450 lei 3.764 lei
Fotoliu modern catifea FloreStructura din lemn, umplutura cu burete. Huse din material textil ce imita catifeaua (100% poliester). Picioarele sunt confectionate din lemn si necesita asamblareDimensiuni:(Lungime x latime x inaltime) 68cm x 76cm x 105cmInaltime sezut: 48cmInaltime maner: 65cmMaterial:..
1.477 lei 1.612 lei
Fotoliu modern catifea PodenStructura din lemn, umplutura cu burete. Huse din material textil ce imita catifeaua (100% poliester). Picioarele sunt confectionate din lemn si necesita asamblareDimensiuni:(Lungime x latime x inaltime) 68cm x 76cm x 105cmInaltime sezut: 48cmInaltime maner: 65cmMaterial:..
1.477 lei 1.612 lei
Fotoliu modern din piele ecologica BrizeStructura din fier, acoperita cu piele ecologica (imitatie de piele din poliuretan). Umplutura cu spuma poliuretanica cu densitatea de 21 kg/m3, atat pentru spatar cat si pentru sezut.Dimensiuni:(Lungime x latime x inaltime) 62.5cm x 74cm x 80cmInaltime sezut:..
2.151 lei 2.346 lei
Fotoliu modern din piele ecologica TroyStructura din fier, acoperita cu piele ecologica (imitatie de piele din poliuretan). Umplutura cu spuma poliuretanica cu densitatea de 21 kg/m3, atat pentru spatar cat si pentru sezut.Dimensiuni:(Lungime x latime x inaltime) 62.5cm x 74cm x 80cmInaltime sezut: ..
2.151 lei 2.346 lei
Placut, util, confectionat din piele ecologica fina, fotoliul cu taburet Arabella este o alegere inteligenta pentru orice spatiu. Fie ca vorbim despre o tereasa, despre locuinta ta sau despre birou, cu siguranta te vei bucura de fiecare moment relaxant.Avantaje produs:* Structura din lemn de pin si ..
1.075 lei 1.173 lei
Placut, util, confectionat din piele ecologica fina, fotoliul cu taburet Ava este o alegere inteligenta pentru orice spatiu. Fie ca vorbim despre o tereasa, despre locuinta ta sau despre birou, cu siguranta te vei bucura de fiecare moment relaxant.Avantaje produs:* Structura din lemn de pin si placa..
1.075 lei 1.173 lei
Placut, util, confectionat din piele ecologica fina, fotoliul cu taburet Silas este o alegere inteligenta pentru orice spatiu. Fie ca vorbim despre o tereasa, despre locuinta ta sau despre birou, cu siguranta te vei bucura de fiecare moment relaxant.Avantaje produs:* Structura din lemn de pin si pla..
751 lei 1.173 lei
Placut, util, confectionat din piele ecologica fina, fotoliul cu taburet Wyatt este o alegere inteligenta pentru orice spatiu. Fie ca vorbim despre o tereasa, despre locuinta ta sau despre birou, cu siguranta te vei bucura de fiecare moment relaxant.Avantaje produs:* Structura din lemn de pin si pla..
1.075 lei 1.173 lei
Excelent pentru serile de lectura sau pentru a viziona emisiunea preferata, fotoliul recliner Dara se potriveste in orice living. Avand spatar si suport de picioare rabatabile, fotoliul poate fi reglat intr-o pozitie confortabila pentru dumneavoastra. Materialul textil din care este confectionat ofe..
1.928 lei
Fotoliu recliner de relaxare cu taburet FaroStructura din otel, cu umplutura de burete. Husa este confectionata din material textil si imitatie de piele (piele ecologica). Produsul necesita asamblareDimensiuni fotoliu:(Lungime x latime x inaltime) 70-81cm x 104cm x 92.5-102cmInaltime sezut: 45.5cmIn..
1.495 lei 1.631 lei
Fotoliu recliner de relaxare cu taburet RibeStructura din otel, cu umplutura de burete. Husa este confectionata din material textil si imitatie de piele (piele ecologica). Produsul necesita asamblareDimensiuni fotoliu:(Lungime x latime x inaltime) 70-81cm x 104cm x 92.5-102cmInaltime sezut: 45.5cmIn..
1.390 lei 1.560 lei
Excelent pentru serile de lectura sau pentru a viziona emisiunea preferata, fotoliul recliner Tau se potriveste in orice living. Avand spatar si suport de picioare rabatabile, fotoliul poate fi reglat intr-o pozitie confortabila pentru dumneavoastra. Pielea ecologica din care este confectionat ofera..
2.197 lei 2.397 lei
Excelent pentru serile de lectura sau pentru a viziona emisiunea preferata, fotoliul recliner Vera se potriveste in orice living. Avand spatar si suport de picioare rabatabile, fotoliul poate fi reglat intr-o pozitie confortabila pentru dumneavoastra. Materialul textil din care este confectionat ofe..
799 lei 1.928 lei
Design vintage si o calitate exceptionala a realizarii. Confectionat pe o structura de lemn de eucalipt, fotoliul vintage Issa va fi remarcat cu siguranta. Confortabil, potrivit atat pentru un living desavarsit, cat si pentru un dormitor cochet, fotoliul vintage Issa reprezinta o alegere inteleapta...
1.870 lei 2.040 lei
Un aspect clasic ce are o tenta de fresh. Asa ar putea fi descris setul compus din 2 fotolii clasice Cora. Este o prezenta potrivita in orice incapere, fie ca vorbim de living sau de birou. Piele fina si calitatea produsului il recomanda ca pe o achizitie excelenta.Avantaje produs:* Structura din le..
1.590 lei 1.764 lei
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)

Fotoliile in stil clasic au un caracter stilizat lipsind ornamentele excesive si pastrand formele cu origini inradacinate. Dominate de materiale nobile precum catifeaua, un material luxos care a avut la baza matasea pentru mult timp. Datorita calitatiilor catifelei, asociem cu usurinta acest material cu bogatia si prosperitatea. Jocuri de lumini si umbre, precum si o intensitate absorbanta a culorilor, fac ca aceste piese de mobilier sa fie unice in orice spatiu. 

Fotoliile moderne sunt raspunsul contra stilului clasic si se definesc perfect prin esentializarea formelor, culorilor si alegerea de materiale care suporta o transformare cat mai rudimentara. Culorile au in continuare o importanta foarte mare, dar se alege o trecere mai discreta sau din contra, un contrast puternic intre culorile vii si cele neutre. 

Timpul petrecut la munca devine confortabil alegand din modelele de fotolii birou expuse pe site. Zeci de fotolii de birou asteapta sa fie descoperite.