Menu
Cosul tau
SC LGA INTERIOR DESIGN SRL respectă și aplică cerințele Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Utilizăm cookies, conform politicii menționate, iar continuarea navigării exprima acordul dumneavoastră privind folosirea acestora. Politica de cookies

Comode Vintage

Comoda Torreon se potriveste in orice spatiu si in orice stil. Blatul din lemn de pin ofera un aspect rustic comodei si ofera o incadrare mai usoara in spatiu.Avantaje produs:* strctura din MDF* top din lemn de pin* finisaj pe baza de apa* manere de lemnMaterial: MDF, lemn de pinDimensiuni (L x l x ..
1.690 lei 1.887 lei
Comoda Tucson apartine stilului Clasic si e o alegere simpla si practica. Alege sa te bucuri de formele elegante acolo unde ai nevoie.Avantaje produs:* strctura din MDF* top din lemn de pin* finisaj pe baza de apa* manere de lemnMaterial: MDF, lemn de pinDimensiuni (L x l x h): 87cm x 37cm x 85cm..
2.250 lei 2.448 lei
Comoda pentru dormitor Vive are cadrul si picioarele confectionate din lemn de brad. Usile sunt realizate din MDF, iar sertarul din ratan natural. Comoda include rafturile din interior. Manerele sunt realizate din otel (pentru sertarul din ratan) sau material ceramic (pentru usi). Dimensiuni (L x l..
1.674 lei 1.826 lei
Comoda inalta vintage Dani are cadrul din lemn de frasin si picioarele din otel. Comoda va ajuta orice spatiu sa para mai modern prin aspectul sau. Partea de sus si partile laterale din furnir de frasin. Rafturile sunt din MDF cu finisaj din vopsea nitrucelulozica. Picioarele necesita asamblare. Dim..
2.420 lei 2.640 lei
Comoda vintage Ira este din MDF cu finisajul nitrocelulozei si manere din otel. Prin forma sa, dar si prin aspectul balamalelor si a manerelor, comoda se potriveste intr-o amenajare retro. Dimensiuni (L x l x h): 50 cm x 34.5 cm x 121 cm. Material: Lemn, furnir si otel..
1.705 lei 1.860 lei
Comoda inalta vintage Kye are cadrul din MDF cu finisaj de vopsea pe baza de apa si usi cu insertie de sticla si compartimentat cu rafturi. Manere din otel si picioare de otel ce necesita asamblare. Producerea suprafetei lemnului variaza pentru fiecare articol. Piesele sunt unice. Prin manerele din ..
2.673 lei 2.916 lei
Comoda vintage Rylan este din MDF cu finisajul nitrocelulozei si manere din otel. Prin forma sa, dar si prin aspectul balamalelor si a manerelor, comoda se potriveste intr-o amenajare retro. Dimensiuni (L x l x h): 50 cm x 34.5 cm x 121 cm. Material: Lemn, furnir si otel..
1.705 lei 1.860 lei
Comoda industriala pentru living Denver are cadrul realizat din otel vopsit electrostatic. Sertarele sunt realizate din zinc, fier si lemn de pin. Rotile sunt confectionate din plastic. Dimensiuni (L x l x h): 128 cm x 33.5 cm x 78.5 cm Material: Otel..
3.150 lei 3.427 lei
Comoda pentru living din lemn de mango Brande are cadrul realizat din lemn exotic de mango. Spatele este realizat din MDF. Manerele si alte obiecte decorative sunt realizate din fier. Dimensiuni (L x l x h): 102 cm x 44 cm x 91 cm Material: Lemn de mango, MDF si metal..
4.563 lei 4.978 lei
Comoda pentru living din lemn de mango Herning are cadrul realizat din lemn exotic de mango. Spatele este realizat din MDF. Manerele si alte obiecte decorative sunt realizate din fier. Dimensiuni (L x l x h): 168 cm x 43 cm x 94 cm Material: Lemn de mango, MDF si metal..
7.190 lei 7.874 lei
Comoda pentru living din lemn de mango Kolding are cadrul realizat din lemn exotic de mango. Spatele este realizat din MDF. Manerele si alte obiecte decorative sunt realizate din fier. Dimensiuni (L x l x h): 90 cm x 46 cm x 100 cm Material: Lemn de mango, MDF si metal..
4.563 lei 4.978 lei
Comoda pentru living din lemn de mango Ribe are cadrul realizat din lemn exotic de mango. Spatele este realizat din MDF. Manerele si alte obiecte decorative sunt realizate din fier. Dimensiuni (L x l x h): 89 cm x 43 cm x 119 cm Material: Lemn de mango, MDF si metal..
4.451 lei 4.855 lei
Comoda neagra vintage Orres are cadrul realizat din MDF. Finisajul este realizat cu vopsea pe baza de apa. Usile sunt prevazute cu sticla. Rafturile comodei sunt incluse. Manerele sunt realizate din fier. Picioarele comodei sunt confectionate din otel si necesita asamblare. Dimensiuni (L x l x h): ..
1.459 lei 1.604 lei
Comoda retro Dario are cadrul si rafturi din otel, acoperite cu pulbere epoxidica. Usile si sertarele au cadru din lemn de pin cu finisaj din nitroceluloza. Manerele si rotile sunt din otel. Prin diferitele materiale si texturi din lemn si metal, aceasta comoda s-ar incadra intr-o amenajare industri..
4.334 lei 4.728 lei
Comoda retro Halle are rama din lemn de sheesham, iar spatele si fundul sertarelor din placaj cu finisaj natural. Manerele sunt din otel. Apectul usor retro al comodei o fac potrivita pentru un astfel de spatiu, dar si pentru un spatiu rustic. Picioarele necesita asamblare. Dimensiuni (L x l x h): 1..
3.465 lei 3.780 lei
Comoda retro Harry are cadrul din otel, acoperit cu pulbere epoxidica si usi cu insertii din lemn de pin si sticla. Manerele sunt din otel. Apectul lemnului usor uzat, si forma sa, fac aceasta comoda potrivita pentru un spatiu industrial, sau vintage. Dimensiuni (L x l x h): 41 cm x 33.2 cm x 88 cm..
1.199 lei 1.308 lei
Comoda retro inalta Jianna are cadrul din otel, acoperit cu pulbere epoxidica si usi cu insertii din lemn de pin si sticla. Manerele sunt din otel. Apectul lemnului usor uzat, si forma sa, fac aceasta comoda potrivita pentru un spatiu industrial, sau vintage. Dimensiuni (L x l x h): 41 cm x 33.5 cm..
1.815 lei 1.980 lei
Comoda retro Lian are rama din lemn de sheesham, iar spatele si fundul sertarelor din placaj cu finisaj natural. Manerele sunt din otel. Apectul usor retro al comodei o fac potrivita pentru un astfel de spatiu, dar si pentru un spatiu rustic. Picioarele necesita asamblare. Dimensiuni (L x l x h): 14..
3.971 lei 4.332 lei
Comoda retro Mavis are cadrul din otel, acoperit cu pulbere epoxidica si usi cu insertii din lemn de pin si sticla. Manerele sunt din otel. Apectul lemnului usor uzat, si forma sa, fac aceasta comoda potrivita pentru un spatiu industrial, sau vintage. Dimensiuni (L x l x h): 87.5 cm x 34 cm x 88.5 ..
2.288 lei 2.496 lei
Comoda vintage Celia are cadrul din otel acoperit cu pulbere epoxidica. Sertarele sunt din lemn de brad finisaj de ceara. Usile sunt din otel cu efect de rattan, avand un aspect putin retro s-ar potrivi atat intr-un spatiu retro, dar si modern, chiar si industrial. Picioarele necesita asamblare. Dim..
2.805 lei 3.060 lei
Comoda vintage Regina are cadrul realizat din lemn de pin. Spatele si baza sertarelor sunt realizate din placaj. Manerele sunt metalice. Picioarele necesita asamblare. Dimensiuni (L x l x h): 96 cm x 35 cm x 86 cm Material: Lemn de pin si placaj..
1.790 lei 1.979 lei
Comoda vintage pentru dormitor Heidelberg are cadrul si picioarele confectionate din lemn de brad. Usile sunt realizate din MDF, iar sertarul din ratan natural. Comoda include rafturile din interior. Manerele sunt realizate din otel (pentru sertarul din ratan) sau material ceramic (pentru usi). Dim..
1.399 lei 2.479 lei
Comoda vintage Joelle are cadrul din otel acoperit cu pulbere epoxidica. Sertarele sunt din lemn de brad finisaj de ceara. Usile sunt din otel cu efect de rattan, avand un aspect putin retro s-ar potrivi atat intr-un spatiu retro, dar si modern, chiar si industrial. Picioarele necesita asamblare. Di..
2.783 lei 3.036 lei
Comoda vintage pentru living Hestra are cadrul si picioarele confectionate din lemn de brad. Usile sunt realizate din MDF, iar sertarul din ratan natural. Comoda include rafturile din interior. Manerele sunt realizate din otel (pentru sertarul din ratan) sau material ceramic (pentru usi). Dimensiun..
2.190 lei 2.428 lei
Comoda vintage Remi are cadrul din otel acoperit cu pulbere epoxidica. Sertarele sunt din lemn de brad finisaj de ceara. Usile sunt din otel cu efect de rattan, avand un aspect putin retro s-ar potrivi atat intr-un spatiu retro, dar si modern, chiar si industrial. Picioarele necesita asamblare. Dime..
3.498 lei 3.816 lei
Aspectul retro nu se uita. Culori si forme jucause apreciate mai bine datorita desenelor geometrice. Comoda Seattle e potrivita intr-o casa amenajata in orice stil.Avantaje produs:* strctura din lemn de brad* panourile din MDF* manere din fier si butoni din lemn de brad* aspect antichizatMaterial: l..
2.590 lei 2.856 lei
Afişare 1 - 26 din 26 (1 pagini)

Stilul modern se reflecta prin simplitatea geometrica si utilizarea materialelor naturale pastrand culoarea naturala a acestora. Geometria foarte plana este apreciata in obtinerea unui design calitativ, fara a fi nevoie de ornamente. Functionalitatea este baza comodelor moderne.

Comodele clasice au un aspect romantic, atat prin culorile blande si deschise, cat si prin formele fluide. Ornamentele sunt reduse la minim lasand formele structurii sa domine piesa de mobilier. Simetria si finisajele cu efect antichizat ofera un aspect confortabil.

Descopera online o gama diversificata de comode vintage si retro. Perfecte pentru amenajari deosebite. Comanda acum comoda dorita!