Menu
Cosul tau
SC LGA INTERIOR DESIGN SRL respectă și aplică cerințele Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Utilizăm cookies, conform politicii menționate, iar continuarea navigării exprima acordul dumneavoastră privind folosirea acestora. Politica de cookies

Despre noi

DECO BOUTIQUE este un magazin online cu produse pentru design interior. Totul este despre locul care iti antreneaza toate simturile.  Cheia design-ului care ti se potriveste este chiar la tine, iar noi te putem ajuta sa o folosesti.  Iti oferim sansa sa alegi din variate stiluri pe care le promovam pentru ca te intelegem si vrem sa te simti fericit in spatiul in care iti petreci cel mai mult timp. 

Fiecare stil are propria poveste si caracteristici care pot corespunde dorintelor tale. 

Stilurile clasice sunt defininte de elemente bogat ornamentate care evidentiaza eleganta pieselor si iti  inspira o importanta opulenta. In antiteza cu abundenta ornamentala se afla stilurile moderne de care  putem spune ca au la baza motto-ul lui Ludwig Mies van der Rohe  “less is more”. Stilul industrial sustine  aspectul vintage de obiecte reciclate care au patina timpului. Un stil tot mai apreciat in Romania este stilul Scandinav care promoveaza functionalitatea in linii simple. Nu uitam sa va spunem si de stilul Eco care te indeamna cel mai usor spre relaxare. 

Locuinta are nevoie de lumina, suflet si culoare.

Intrucat suntem diferiti am optat pentru o varietate cromatica care sa iti reflecte personalitatea.  Sensul  si simbolul culorii sunt strans legate de reactiile noastre in asa fel incat au o influenta psihologica foarte puternica. Am ales sa avem o intreaga categorie pentru corpurile de iluminat de vreme ce lumina schimba total atmosfera unui spatiu.

DECO BOUTIQUE promoveaza obiecte de design interior care sa te ajute sa iti realizezi visul de a-ti  amenaja casa cu originalitate si zi de zi sa fii surprins. Gama variata de produse este adresata unui  public larg cu buget variat pentru amenajarea unui spatiu.