Menu
Cosul tau
SC LGA INTERIOR DESIGN SRL respectă și aplică cerințele Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Utilizăm cookies, conform politicii menționate, iar continuarea navigării exprima acordul dumneavoastră privind folosirea acestora. Politica de cookies

Comode Albe

Alege sa fii altfel! Daca te-ai plictisit de mobilierul banal, monocolor, lipsit de viata, atunci alege sa fii inspirat! Deco Boutique iti propune o colectie inedita de piese de mobila atent decorate precum adevarate bijuterii! Comodele cu sertare sunt ideale pentru living, dormitor sau hol.Dime..
1.356 lei 1.550 lei
Comoda cu 6 sertare alba Almeida are cadrul realizat din lemn masiv de mango. Spatele si lateralele sunt realizate din MDF. Dimensiuni (L x l x h): 120 cm x 45 cm x 85 cm Material: Lemn masiv de mango..
4.090 lei 4.488 lei
Comoda alba inalta Della are cadrul din MDF, si sertarele din MDF sau lemn de brad cu insertii din ratan sau bambus. Manerele sunt din otel, iar picioarele din lemn de brad, cu finisajul din vopsea pe baza de apa. Prin forma s-a, comoda se incadreaza in stilul rustic, sau cel retro, fiind potrivita ..
2.024 lei 2.208 lei
Comoda alba inalta Riom are cadrul realizat din lemn exotic de mango. Spatele, lateralele si sertarele sunt realizate din MDF. Manerele sunt realizate din fier. Finisajul comodei este realizat cu vopsea pe baza de apa. Produsul necesita asamblare. Dimensiuni (L x l x h): 110 cm x 45 cm x 195 cm Ma..
7.550 lei 8.231 lei
Comoda alba pentru living Andre are cadrul din lemn de pin, iar spatele si partile laterale sunt din MDF. Interiorul sertarelor este din MDF. Comoda are insertii din ratan, cu manere din zinc, si finisajul este vopsea pe baza de apa. Desi forma comodei este clasica si o incadreaza intr-un spatiu cla..
1.969 lei 2.148 lei
Comoda alba pentru living Belle ete din MDF, cu topul din paulownia, si manerele din lemn de pin, cu finisaj nitrocelulozic. Datorita formei, culorii si detaliile se poate incadra aceasta comoda intr-un spatiu clasic. Dimensiuni (L x l x h): 123 cm x 40 cm x 82 cm. Material: Lemn, MDF..
2.849 lei 3.108 lei
Comoda alba pentru living Blaze are cadrul din brad si MDF, partea superioara si posterioara fiind tot din MDF. Fata usilor si sertarelor in paulownia (cu incrustare decorata manual) si MDF, si cu finisaj de vopsea pe baza de apa, toate aceste aspecte o fac potrivita pentru un spatiu clasic. Manerel..
1.408 lei 1.536 lei
Comoda alba pentru living Damari are cadrul din lemn de paulownia si furnir superior, panourile sunt din MDF, iar finisajul este din vopsea pe baza de apa. Manerele sunt metalice, si este un raft in interior. Datorita formei, culorii si detaliile se poate incadra aceasta comoda intr-un spatiu clasic..
2.651 lei 2.892 lei
Comoda alba pentru living Royan are cadrul realizat din lemn exotic de mango. Spatele, lateralele si sertarele sunt realizate din MDF. Manerele sunt realizate din fier. Finisajul comodei este realizat cu vopsea pe baza de apa. Dimensiuni (L x l x h): 140 cm x 40 cm x 85 cm Material: Lemn de mango ..
4.590 lei 5.018 lei
Comoda alba pentru living Tulle are cadrul realizat din lemn exotic de mango. Spatele, lateralele si sertarele sunt realizate din MDF. Manerele sunt realizate din fier. Finisajul comodei este realizat cu vopsea pe baza de apa. Dimensiuni (L x l x h): 150 cm x 45 cm x 90 cm Material: Lemn de mango ..
4.786 lei 5.221 lei
Comoda alba pentru living Valence are cadrul realizat din lemn exotic de mango. Spatele, lateralele si sertarele sunt realizate din MDF. Manerele sunt realizate din fier. Finisajul comodei este realizat cu vopsea pe baza de apa. Dimensiuni (L x l x h): 175 cm x 45.7 cm x 91.4 cm Material: Lemn de ..
5.890 lei 6.446 lei
Comoda alba pentru living Drew are cadrul din MDF, si sertarele din MDF sau lemn de brad cu insertii din ratan sau bambus. Manerele sunt din otel, iar picioarele din lemn de brad, cu finisajul din vopsea pe baza de apa. Prin forma s-a, comoda se incadreaza in stilul rustic, sau cel retro, fiind potr..
2.618 lei 2.856 lei
Comoda alba pentru living Eithan este din MDF, iar fata usii este acoperita cu tesatura (bumbac / in). Finisajul este din vopsea pe baza de apa, iar manerele sunt metalice. Desi forma comodei este clasica si o incadreaza intr-un spatiu clasic, usile o fac un obicet de mobilier unic. Picioarele neces..
869 lei 948 lei
Comoda alba pentru living Jovie are cadrul din MDF, si sertarele din MDF sau lemn de brad cu insertii din ratan sau bambus. Manerele sunt din otel, iar picioarele din lemn de brad, cu finisajul din vopsea pe baza de apa. Prin forma s-a, comoda se incadreaza in stilul rustic, sau cel retro, fiind pot..
2.288 lei 2.496 lei
Comoda alba pentru living Kamari are cadrul din lemn de wadang (lemn de esenta tare din Indonesia) si blat din lemn de tec cu prelucrare antica. Spatele si panourile sunt din MDF, cu finisaj de nitroceluloza. Datorita formei, culorii si detaliile se poate incadra aceasta comoda intr-un spatiu clasic..
4.477 lei 4.884 lei
Comoda alba pentru living Kandence ete din MDF, cu topul din paulownia, si manerele din lemn de pin, cu finisaj nitrocelulozic. Datorita formei, culorii si detaliile se poate incadra aceasta comoda intr-un spatiu clasic. Dimensiuni (L x l x h): 84 cm x 39.5 cm x 85 cm. Material: Lemn, MDF..
2.057 lei 2.244 lei
Comoda alba pentru living Kase are cadrul din lemn de mango solid si finisaj de vopsea pe baza de nitroceluloza, spatele si partile laterale sunt din MDF. Datorita formei, culorii si detaliile se poate incadra aceasta comoda intr-un spatiu clasic. Dimensiuni (L x l x h): 120 cm x 45 cm x 85 cm. Mat..
3.817 lei 4.164 lei
Comoda alba pentru living Kole are cadrul din brad si MDF, partea superioara si posterioara fiind tot din MDF. Fata usilor si sertarelor in paulownia (cu incrustare decorata manual) si MDF, si cu finisaj de vopsea pe baza de apa, toate aceste aspecte o fac potrivita pentru un spatiu clasic. Manerele..
1.309 lei 1.428 lei
Comoda alba pentru living Laylani este din MDF, cu finisaj din vopsea pe baza de apa. Manerele sunt din poliresina. Datorita formei, culorii si detaliile se poate incadra aceasta comoda intr-un spatiu clasic. Dimensiuni (L x l x h): 60 cm x 30 cm x 77.5 cm. Material: MDF..
1.023 lei 1.116 lei
Comoda alba pentru living Lila este din MDF, iar fata usii este acoperita cu tesatura (bumbac / in). Finisajul este din vopsea pe baza de apa, iar manerele sunt metalice. Desi forma comodei este clasica si o incadreaza intr-un spatiu clasic, usile o fac un obicet de mobilier unic. Picioarele necesit..
814 lei 888 lei
Comoda alba pentru living Paola are cadrul din lemn de mango solid si finisaj de vopsea pe baza de nitroceluloza, spatele si partile laterale sunt din MDF. Datorita formei, culorii si detaliile se poate incadra aceasta comoda intr-un spatiu clasic. Dimensiuni (L x l x h): 180 cm x 50 cm x 90 cm. Ma..
6.171 lei 6.732 lei
Comoda alba pentru living Randy are cadrul din brad si MDF, partea superioara si posterioara fiind tot din MDF. Fata usilor si sertarelor in paulownia (cu incrustare decorata manual) si MDF sau sticla, si cu finisaj de vopsea pe baza de apa, toate aceste aspecte o fac potrivita pentru un spatiu clas..
2.101 lei 2.292 lei
Comoda alba pentru living Rochelle are cadrul realizat din MDF. Blatul este confectionat din lemn de pin. Finisajul este realizat cu vopsea pe baza de apa. Manerele sunt realizate din lemn. Dimensiuni (L x l x h): 122 cm x 40 cm x 77 cm Material: MDF si lemn de pin...
3.263 lei 3.560 lei
Comoda alba pentru living Rudy are cadrul din lemn de mango, spatele si panourile laterale sunt din MDF, cu finisaj de vopsea pe baza de nitroceluloza, cu aspect antic. Manerele sunt din fonta. Datorita formei, culorii si detaliile se poate incadra aceasta comoda intr-un spatiu clasic. Dimensiuni (L..
4.631 lei 5.052 lei
Comoda alba pentru living Sierra are cadrul din lemn de wadang (lemn de esenta tare din Indonesia) si blat din lemn de tec cu prelucrare antica. Spatele si panourile sunt din MDF, cu finisaj de nitroceluloza. Datorita formei, culorii si detaliile se poate incadra aceasta comoda intr-un spatiu clasic..
5.544 lei 6.048 lei
Comoda alba pentru living Zoie are cadrul din lemn de mango solid si finisaj de vopsea pe baza de nitroceluloza, spatele si partile laterale sunt din MDF. Datorita formei, culorii si detaliile se poate incadra aceasta comoda intr-un spatiu clasic. Dimensiuni (L x l x h): 150 cm x 45 cm x 90 cm. Mat..
4.939 lei 5.388 lei
Comoda alba orientala Nancy are cadrul realizat din lemn de brad. Usile sunt realizate din MDF, iar manerele sunt metalice. Dimensiuni (L x l x h): 63 cm x 26 cm x 82 cm Material: Lemn de brad si MDF...
1.390 lei 1.540 lei
Comoda alba pentru partea de sus Elina are cadrul din lemn de mango solid si finisaj de vopsea pe baza de nitroceluloza, spatele si partile laterale sunt din MDF. Datorita formei, culorii si detaliile se poate incadra aceasta comoda intr-un spatiu clasic. Dimensiuni (L x l x h): 145 cm x 40 cm x 10..
4.521 lei 4.932 lei
Comoda Torreon se potriveste in orice spatiu si in orice stil. Blatul din lemn de pin ofera un aspect rustic comodei si ofera o incadrare mai usoara in spatiu.Avantaje produs:* strctura din MDF* top din lemn de pin* finisaj pe baza de apa* manere de lemnMaterial: MDF, lemn de pinDimensiuni (L x l x ..
1.690 lei 1.887 lei
Comoda Tucson apartine stilului Clasic si e o alegere simpla si practica. Alege sa te bucuri de formele elegante acolo unde ai nevoie.Avantaje produs:* strctura din MDF* top din lemn de pin* finisaj pe baza de apa* manere de lemnMaterial: MDF, lemn de pinDimensiuni (L x l x h): 87cm x 37cm x 85cm..
2.250 lei 2.448 lei
Afişare 1 - 30 din 38 (2 pagini)

Stilul modern se reflecta prin simplitatea geometrica si utilizarea materialelor naturale pastrand culoarea naturala a acestora. Geometria foarte plana este apreciata in obtinerea unui design calitativ, fara a fi nevoie de ornamente. Functionalitatea este baza comodelor moderne.

Comodele clasice au un aspect romantic, atat prin culorile blande si deschise, cat si prin formele fluide. Ornamentele sunt reduse la minim lasand formele structurii sa domine piesa de mobilier. Simetria si finisajele cu efect antichizat ofera un aspect confortabil.

Descopera online o gama diversificata de comode albe. Perfecte pentru amenajari moderne. Comanda acum comoda dorita!