Menu
Cosul tau
SC LGA INTERIOR DESIGN SRL respectă și aplică cerințele Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Utilizăm cookies, conform politicii menționate, iar continuarea navigării exprima acordul dumneavoastră privind folosirea acestora. Politica de cookies

Blogul Deco Boutique RSS Feed

03 iul. Amenajare Hol Intrare
Deco Boutique 0 1112
Amenajarea holului de intrare: Idei de design pentru o primă impresie perfectăIntrarea unei case sau unui apartament poate crea o primă impresie crucială celor care vin să vă viziteze, dar și o atmosf..
03 apr. 5 Trucuri pentru amenajare spatii mici
Deco Boutique 0 1425
Apartamentele mici desi sunt poate o provocare atunci cand vine vorba de amenajare, au avantaje lor: chirie mica, intretinere modesta, proximitatea fata de centrul orasului, restaurante, cafenele, tra..
02 aug. Idei amenajare apartamente mici. Cum sa amenajezi o casa de sub 50 metri patrati?
Deco Boutique 0 2357
O casă mică poate părea un dezavantaj dacă nu știi cum să o amenajezi, dar adevărul este că iți poți controla bugetul mai ușor și chiar să te bucuri de un mobilier de calitate. Iata cateva idei de ame..
02 aug. Apartamentul unde natura este la ea acasa
Deco Boutique 0 486
Apartamentul unde natura este la ea acasa Astazi pasim in apartamentul Souraya Hassan, proprietara Binti Home – un studio de interior design si styling din Olanda. Studioul te surprinde inca de la pri..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)