Menu
Cosul tau
SC LGA INTERIOR DESIGN SRL respectă și aplică cerințele Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Utilizăm cookies, conform politicii menționate, iar continuarea navigării exprima acordul dumneavoastră privind folosirea acestora. Politica de cookies

Informatii livrare

Cum Comand?
Pasul 1. Folosind meniul prinicipal, navigati prin categoriile de produse pentru a selecta culoarea, dimensiunea si numarul articolelor pe care doriti sa le achizitionati. Adaugati apoi în cos, produsele dorite prin apasare butonului ADAUGA IN COS. La final, aveti posibilitatea de a revedea lista articolelor pentru a verifica daca acestea corespund dorintelor dumneavoastra si pentru a calcula suma totala a comenzii.
Pasul 2. Completati formularul din pagina cu datele dumneavoastra personale. Nu uitati sa adaugati o adresa de e-mail si un numar de telefon la care va putem contacta. Pentru achizitionarea produselor pentru persoane juridice, completati formularul corespunzator.
Pasul 3. Completati datele de livrare în câmpurile respective.
Pasul 4. Aveti posibilitatea de a selecta în aceasta sectiune, modalitatea de plata care va avantajeaza cel mai mult:
• Plata ramburs, respectiv numerar la livrare;   
• Plata prin OP, respectiv plata anticipata pe baza facturii proforma în contul firmei.
Pasul 5. Pentru finalizarea comenzii este necesar sa completati datele din BI/CI solicitate la facturarea produselor si sa selectati intervalul orar dorit pentru livrare. Puteti adauga eventualele observatii pe care le aveti.
Pasul 6. Pentru a achizitiona produsele dorite, apasati butonul FINALIZARE COMANDA
 
Cum platesc?
Pentru a putea alege varianta cea mai convenabila, Deco Boutique va pune la dispozitie 2 modalitati de plata
   1. plata ramburs
   2. plata prin OP
 
Plata ramburs
Alegând aceasta metoda de plata, comanda se va achita în numerar, la livrarea efectuata de agentul serviciului de curierat rapid.
Plata prin OP
Optând pentru ordinul de plata, veti transfera în avans suma reprezentând valoarea produselor achizitionate în contul RO85BTRLRONCRT0254549601, Banca Transilvania, pe baza facturii proforma.
Plata prin OP trebuie facuta in maxim 5 zile lucratoare de la data efectuarii comenzii; in caz contrar, comanda dumneavoastra nu va fi luata în considerare.

Conditii livrare
Livrarea produselor achiziţionate prin intermediul site-ul www.deco-boutique.ro se realizează prin firma de curierat Urgent Cargus, în termen de 24-72 de ore de la confirmarea şi expedierea comenzii prin curier.
Livrarea coletului se face la adresa menţionată de client în momentul plasării comenzii.
În colet produsele vor fi însoţite de factura fiscală.

Toate produsele vor fi ambalate corespunzător în vederea menţinerii calităţii acestora pe durata transportului.

Pentru comenzi având valoarea totală mai mare de 300 de lei (TVA inclus), livrarea este gratuită. Pentru comenzi mai mici de 300 de lei, costul de livrare este de 19 lei.
Costul de transport este valabil pentru localităţile aflate sub acoperirea directă a reţelei Urgent Cargus. În cazul în care localitatea de destinaţie nu este sub acoperirea directă a firmei de curierat, se vor percepe taxe adiţionale, în functie de numărul de kilometri suplimentari parcurşi. Clientul va fi informat de aceste taxe înainte de expedierea coletului.


Comandarea obiectelor de mobilier se realizează sub un regim special de plată, personalizat pentru fiecare produs în parte. Costurile de transport pentru piesele de mobilier se calculează pentru fiecare produs în parte şi este comunicat clientului prin intermediul poştei electronice sau telefonic. Acceptul cotaţiei de preţ constituie confirmarea comenzii din partea clientului.