Menu
Cosul tau
SC LGA INTERIOR DESIGN SRL respectă și aplică cerințele Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Utilizăm cookies, conform politicii menționate, iar continuarea navigării exprima acordul dumneavoastră privind folosirea acestora. Politica de cookies

Scaune Bar

Daca esti o fire indrazneata si care apreziaza stilul retro, scaunul Lara ti se potriveste. Un accent de culoare cu o structura metalica se potriveste in spatiul casei tale.Avantaje produs:* structura de fier* acoperit cu imitatie de piele din poliuretanMaterial:fierDimensiuni (L x l x h):44cm x 55c..
690 lei 796 lei
Scaunul Naomi este elegant, un accent, o pata de culoare bine venita intr-o casa cu gust si mobilier de calitate. Usor de incadrat intr-o casa moderna sau clasica, scaunul Naomi se potriveste cu usurinta in stilul casei tale.Avantaje produs:* structura de fier* acoperit cu imitatie de piele din poli..
690 lei 796 lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Scaunul de bar e accentul tau modern. Materialele contemporane domina formele dinamice si aspectul practic.

Scaunul de bar are rolul de a impresiona prin forma si culoare. Indrazneste sa alegi din stilurile moderne, definite prin culoare si materiele care amintesc de stilul retro si stilul industrial. Scaunul de bar este un obiect necesar ce reuseste sa dea o nota distinctiva spatiului personal.

Barul sau bucataria au nevoie de scaune pe masura pentru a desavarsi design-ul unitar al acestei incaperi. Ti-am pregatit o colectie excelenta de scaune bar. Inalte, confectionate din lemn, multicolore sau albe, scaunele de bar ocupa un rol central in amenajarea ta. Reprezinta central de interes. De aceea, iti recomandam sa acorzi atentie sporita acestei alegeri.