Menu
Cosul tau
SC LGA INTERIOR DESIGN SRL respectă și aplică cerințele Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Utilizăm cookies, conform politicii menționate, iar continuarea navigării exprima acordul dumneavoastră privind folosirea acestora. Politica de cookies

Fotolii Piele

Fotoliu modern din piele ecologica BrizeStructura din fier, acoperita cu piele ecologica (imitatie de piele din poliuretan). Umplutura cu spuma poliuretanica cu densitatea de 21 kg/m3, atat pentru spatar cat si pentru sezut.Dimensiuni:(Lungime x latime x inaltime) 62.5cm x 74cm x 80cmInaltime sezut:..
2.151 lei 2.346 lei
Fotoliu modern din piele ecologica TroyStructura din fier, acoperita cu piele ecologica (imitatie de piele din poliuretan). Umplutura cu spuma poliuretanica cu densitatea de 21 kg/m3, atat pentru spatar cat si pentru sezut.Dimensiuni:(Lungime x latime x inaltime) 62.5cm x 74cm x 80cmInaltime sezut: ..
2.151 lei 2.346 lei
Luxul nu a fost niciodata definit mai bine decat prin intermediul unui fotoliu cu adevarat impunator. Fotoliul din piele Constance reprezinta o victorie a bunului gust si a materialelor desavarsite. Confectionat din lemn de mango si material textil reciclat design-ul acestui fotoliu retro este desav..
4.572 lei 4.988 lei
Placut, util, confectionat din piele ecologica fina, fotoliul cu taburet Arabella este o alegere inteligenta pentru orice spatiu. Fie ca vorbim despre o tereasa, despre locuinta ta sau despre birou, cu siguranta te vei bucura de fiecare moment relaxant.Avantaje produs:* Structura din lemn de pin si ..
1.075 lei 1.173 lei
Placut, util, confectionat din piele ecologica fina, fotoliul cu taburet Ava este o alegere inteligenta pentru orice spatiu. Fie ca vorbim despre o tereasa, despre locuinta ta sau despre birou, cu siguranta te vei bucura de fiecare moment relaxant.Avantaje produs:* Structura din lemn de pin si placa..
1.075 lei 1.173 lei
Placut, util, confectionat din piele ecologica fina, fotoliul cu taburet Silas este o alegere inteligenta pentru orice spatiu. Fie ca vorbim despre o tereasa, despre locuinta ta sau despre birou, cu siguranta te vei bucura de fiecare moment relaxant.Avantaje produs:* Structura din lemn de pin si pla..
751 lei 1.173 lei
Placut, util, confectionat din piele ecologica fina, fotoliul cu taburet Wyatt este o alegere inteligenta pentru orice spatiu. Fie ca vorbim despre o tereasa, despre locuinta ta sau despre birou, cu siguranta te vei bucura de fiecare moment relaxant.Avantaje produs:* Structura din lemn de pin si pla..
1.075 lei 1.173 lei
Excelent pentru serile de lectura sau pentru a viziona emisiunea preferata, fotoliul recliner Tau se potriveste in orice living. Avand spatar si suport de picioare rabatabile, fotoliul poate fi reglat intr-o pozitie confortabila pentru dumneavoastra. Pielea ecologica din care este confectionat ofera..
2.197 lei 2.397 lei
Un aspect clasic ce are o tenta de fresh. Asa ar putea fi descris setul compus din 2 fotolii clasice Cora. Este o prezenta potrivita in orice incapere, fie ca vorbim de living sau de birou. Piele fina si calitatea produsului il recomanda ca pe o achizitie excelenta.Avantaje produs:* Structura din le..
1.590 lei 1.764 lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)

Un fotoliu din piele in stil clasic are un caracter stilizat, lipsind ornamentele excesive si pastrand formele cu origini inradacinate. Dominat de materiale nobile precum pielea sau imitatia de piele aceste piese de mobilier sunt unice in orice spatiu.

Fotolii din piele naturala, sau intoarcerea la un stil consacrat au ca scop crearea unui efect impunator in living si augmentarea senzatiei de lux. Fotolii din piele ecologica sau imitatie de piele reprezinta alternativa cu un cost redus, ce reuseste sa creeze aceleasi trairi ca si produsele din piele naturala.

Potrivite pentru un living somptuos, fotoliile din piele reprezinta alegerea bunului gust. Descopera universul elegantei si al rafinamentului cu gama de fotolii piele pentru living de la Deco Boutique - armonia perfecta pentru casa ta!