Menu
Cosul tau
SC LGA INTERIOR DESIGN SRL respectă și aplică cerințele Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Utilizăm cookies, conform politicii menționate, iar continuarea navigării exprima acordul dumneavoastră privind folosirea acestora. Politica de cookies

COMODE & BIBLIOTECI

Biroul modern Acer are structura din otel acoperita cu pulbere mata. Blatul este din sticla securizata de 7 mm, cu grafica. Necesita asamblare. Acest birou se va potrivi intr-un spatiu minimalist, sau chiar modern. Dimensiuni ( L x l x h) : 1113 cm x 58 cm x 73 cm. Materiale: Otel si sticla..
590 lei 660 lei
Biroul modern Adonis are structura din otel, acoperita cu pulbere, si blatul din lemn de accacia. Are un finisaj de acrilic protectiv. Acest birou se va potrivi intr-un spatiu industrial, sau chiar modern. Dimensiuni ( L x l x h) : 150 cm x 60 cm x 77 cm. Materiale: Otel si lemn..
2.690 lei 2.952 lei
Biroul modern alb Kaven  are blatul, tafturile si partea stanga din MDF, acoperite cu hartie melaminata. Spatele si partea dreapta sunt din sticla securizata de 10 mm grosime. Sarcina maxima rafturi: 2 kg. Necesita asamblare. Acest birou se va potrivi intr-un spatiu minimalist, sau chiar modern..
1.551 lei 1.692 lei
Biroul modern pentru calculator Danyon are structura din otel, acoperita cu pulbere. Blatul este din MDF, acoperit cu hartie melaminata, de asemenea are suport glisant de tastatura. Necesita asamblare. Acest birou se va potrivi intr-un spatiu modern. Dimensiuni ( L x l x h) : 70 cm x 55 cm x 76 cm. ..
590 lei 660 lei
Biroul modern de calculator Miran are picioarele din lemn de pin, si blatul din MDF pictat mat. Necesita asamblare. Acest birou se va potrivi intr-un spatiu minimalist, sau chiar modern. Dimensiuni ( L x l x h) : 140 cm x 60 cm x 76 cm. Materiale: Otel si sticla..
1.584 lei 1.728 lei
Biroul modern Deontay are picioarele din otel cromat, iar blatul din sticla securizata de 10 mm grosime. Necesita asamblare. Acest birou se va potrivi intr-un spatiu minimalist, sau chiar modern. Dimensiuni ( L x l x h) : 120 cm x 60 cm x 74 cm. Materiale: Otel si sticla..
890 lei 996 lei
Biroul modern Dewey are structura din otel, acoperita cu pulbere. Blatul este din MDF, acoperit cu hartie melaminata. Sertarele sunt din MDF, acoperite cu hartie melaminate, cu aspect lemnos. Manerele sunt din aliaj de aluminu. Necesita asamblare. Acest birou se va potrivi intr-un spatiu modern. Dim..
1.958 lei 2.136 lei
Biroul modern Drey are picioarele din otel, acoperite de pudra epoxidica. Blatul este din lemn de cauciuc, cu finisaj de ceara. Picioarele necesita asamblare. Acest birou se va potrivi intr-un spatiu industrial, sau chiar modern. Dimensiuni ( L x l x h) : 142 cm x 61 cm x 78 cm. Materiale: Otel si l..
1.782 lei 1.944 lei
Biroul modern Gray are picioarele din lemn de pin, si blatul din MDF pictat mat. Necesita asamblare. Acest birou se va potrivi intr-un spatiu minimalist, sau chiar modern. Dimensiuni ( L x l x h) : 110 cm x 60 cm x 75 cm. Materiale: Otel si sticla..
1.188 lei 1.296 lei
Biroul modern Layland are picioarele din otel cromat, iar blatul din sticla securizata de 10 mm grosime. Necesita asamblare. Acest birou se va potrivi intr-un spatiu minimalist, sau chiar modern. Dimensiuni ( L x l x h) : 120 cm x 60 cm x 74 cm. Materiale: Otel si sticla..
890 lei 996 lei
Biroul modern Lyndon are picioarele din otel cromat, iar blatul din sticla securizata de 10 mm grosime. Necesita asamblare. Acest birou se va potrivi intr-un spatiu minimalist, industrial, sau chiar modern, fiind foarte versatil. Dimensiuni ( L x l x h) : 140 cm x 70 cm x 76 cm. Materiale: Otel..
1.287 lei 1.404 lei
Biroul modern Pip are picioarele din otel, acoperita cu pulbere, iar blatul din sticla securizata de 10 mm grosime. Necesita asamblare. Acest birou se va potrivi intr-un spatiu minimalist, industrial, sau chiar modern, fiind foarte versatil. Dimensiuni ( L x l x h) : 140 cm x 70 cm x 76 cm. Mat..
1.177 lei 1.284 lei
Biroul modern Storey are picioarele din otel, acoperite cu pulbere epoxidica. Blatul este din PAL, acoperit cu hartie melaminata. Necesita asamblare. Acest birou se va potrivi intr-un spatiu minimalist, industrial, sau chiar modern, fiind foarte versatil. Dimensiuni ( L x l x h) : 120 cm x 60 cm x 7..
390 lei 456 lei
Biroul modern Titus are structura din otel acoperita cu pulbere mata. Blatul este din sticla securizata de 7 mm, cu grafica. Necesita asamblare. Acest birou se va potrivi intr-un spatiu minimalist, sau chiar modern. Dimensiuni ( L x l x h) : 1113 cm x 58 cm x 73 cm. Materiale: Otel si sticla..
590 lei 660 lei
Biroul modern Walt are structura din otel, acoperita cu pulbere. Blatul este din MDF, acoperit cu hartie melaminata. Sertarele sunt din MDF, acoperite cu hartie melaminate, cu aspect lemnos. Manerele sunt din aliaj de aluminu. Necesita asamblare. Acest birou se va potrivi intr-un spatiu modern. Dime..
1.584 lei 1.728 lei
Comoda alba inalta Della are cadrul din MDF, si sertarele din MDF sau lemn de brad cu insertii din ratan sau bambus. Manerele sunt din otel, iar picioarele din lemn de brad, cu finisajul din vopsea pe baza de apa. Prin forma s-a, comoda se incadreaza in stilul rustic, sau cel retro, fiind potrivita ..
2.024 lei 2.208 lei
Comoda alba pentru living Andre are cadrul din lemn de pin, iar spatele si partile laterale sunt din MDF. Interiorul sertarelor este din MDF. Comoda are insertii din ratan, cu manere din zinc, si finisajul este vopsea pe baza de apa. Desi forma comodei este clasica si o incadreaza intr-un spatiu cla..
1.969 lei 2.148 lei
Comoda alba pentru living Belle ete din MDF, cu topul din paulownia, si manerele din lemn de pin, cu finisaj nitrocelulozic. Datorita formei, culorii si detaliile se poate incadra aceasta comoda intr-un spatiu clasic. Dimensiuni (L x l x h): 123 cm x 40 cm x 82 cm. Material: Lemn, MDF..
2.849 lei 3.108 lei
Comoda alba pentru living Blaze are cadrul din brad si MDF, partea superioara si posterioara fiind tot din MDF. Fata usilor si sertarelor in paulownia (cu incrustare decorata manual) si MDF, si cu finisaj de vopsea pe baza de apa, toate aceste aspecte o fac potrivita pentru un spatiu clasic. Manerel..
1.408 lei 1.536 lei
Comoda alba pentru living Damari are cadrul din lemn de paulownia si furnir superior, panourile sunt din MDF, iar finisajul este din vopsea pe baza de apa. Manerele sunt metalice, si este un raft in interior. Datorita formei, culorii si detaliile se poate incadra aceasta comoda intr-un spatiu clasic..
2.651 lei 2.892 lei
Comoda alba pentru living Drew are cadrul din MDF, si sertarele din MDF sau lemn de brad cu insertii din ratan sau bambus. Manerele sunt din otel, iar picioarele din lemn de brad, cu finisajul din vopsea pe baza de apa. Prin forma s-a, comoda se incadreaza in stilul rustic, sau cel retro, fiind potr..
2.618 lei 2.856 lei
Comoda alba pentru living Eithan este din MDF, iar fata usii este acoperita cu tesatura (bumbac / in). Finisajul este din vopsea pe baza de apa, iar manerele sunt metalice. Desi forma comodei este clasica si o incadreaza intr-un spatiu clasic, usile o fac un obicet de mobilier unic. Picioarele neces..
869 lei 948 lei
Comoda alba pentru living Jovie are cadrul din MDF, si sertarele din MDF sau lemn de brad cu insertii din ratan sau bambus. Manerele sunt din otel, iar picioarele din lemn de brad, cu finisajul din vopsea pe baza de apa. Prin forma s-a, comoda se incadreaza in stilul rustic, sau cel retro, fiind pot..
2.288 lei 2.496 lei
Comoda alba pentru living Kamari are cadrul din lemn de wadang (lemn de esenta tare din Indonesia) si blat din lemn de tec cu prelucrare antica. Spatele si panourile sunt din MDF, cu finisaj de nitroceluloza. Datorita formei, culorii si detaliile se poate incadra aceasta comoda intr-un spatiu clasic..
4.477 lei 4.884 lei
Comoda alba pentru living Kandence ete din MDF, cu topul din paulownia, si manerele din lemn de pin, cu finisaj nitrocelulozic. Datorita formei, culorii si detaliile se poate incadra aceasta comoda intr-un spatiu clasic. Dimensiuni (L x l x h): 84 cm x 39.5 cm x 85 cm. Material: Lemn, MDF..
2.057 lei 2.244 lei
Comoda alba pentru living Kase are cadrul din lemn de mango solid si finisaj de vopsea pe baza de nitroceluloza, spatele si partile laterale sunt din MDF. Datorita formei, culorii si detaliile se poate incadra aceasta comoda intr-un spatiu clasic. Dimensiuni (L x l x h): 120 cm x 45 cm x 85 cm. Mat..
3.817 lei 4.164 lei
Comoda alba pentru living Kole are cadrul din brad si MDF, partea superioara si posterioara fiind tot din MDF. Fata usilor si sertarelor in paulownia (cu incrustare decorata manual) si MDF, si cu finisaj de vopsea pe baza de apa, toate aceste aspecte o fac potrivita pentru un spatiu clasic. Manerele..
1.309 lei 1.428 lei
Comoda alba pentru living Laylani este din MDF, cu finisaj din vopsea pe baza de apa. Manerele sunt din poliresina. Datorita formei, culorii si detaliile se poate incadra aceasta comoda intr-un spatiu clasic. Dimensiuni (L x l x h): 60 cm x 30 cm x 77.5 cm. Material: MDF..
1.023 lei 1.116 lei
Comoda alba pentru living Lila este din MDF, iar fata usii este acoperita cu tesatura (bumbac / in). Finisajul este din vopsea pe baza de apa, iar manerele sunt metalice. Desi forma comodei este clasica si o incadreaza intr-un spatiu clasic, usile o fac un obicet de mobilier unic. Picioarele necesit..
814 lei 888 lei
Comoda alba pentru living Paola are cadrul din lemn de mango solid si finisaj de vopsea pe baza de nitroceluloza, spatele si partile laterale sunt din MDF. Datorita formei, culorii si detaliile se poate incadra aceasta comoda intr-un spatiu clasic. Dimensiuni (L x l x h): 180 cm x 50 cm x 90 cm. Ma..
6.171 lei 6.732 lei
Afişare 1 - 30 din 83 (3 pagini)

Utile, potrivite pentru orice living sau dormitor, comodele si bibliotecile reprezinta piese importante de mobilier. Confectionate din lemn sau materiale exotice, comodele si bibliotecile din colectia Deco Boutique sunt un manifest al design-ului desavarsit. Calitatea exceptionala si design-ul indraznet reprezinta puncte forte ale colectiei noastre. Descopera-le pe toate