Apartamentul unde natura este la ea acasa 

Astazi pasim in apartamentul Souraya Hassan, proprietara Binti Home – un studio de interior design si styling din Olanda. 

Studioul te surprinde inca de la prima vedere cu lumina puternica dar calda ce inunda camerele.  Te simti relaxat ca intr-o gradina primitoare intr-o zi de placuta de vara. 

Este minunat cum plantele suspendate si mobilierul de lemn brut te fac sa te simti in mijlocul naturii. Lampa-butuc, are un design cu totul inedit si accentueaza si mai mult armonia din aceasta amenajare.

Panoul de pluta, afisul cu harta, tabloul cu apusul, covorul exotic cu aspect vintage (chiar trashy), spicele de grau, vazele de lut, lampile retro, cutia de bijuterii marocana sunt doar cateva din accentele ce te poarta discret intr-o calatorie exotica.

De remarcat este modul de decorare al peretilor, ce desi sunt perfect albi (in proportie de 90%) prind culoare prin jocul de tablouri si oglinzi. Domul, reprezinta poate cea mai frumoasa metafora a acestei amenajari. Desi conceput sa acopere, sa proteje obiecte pretioase cum ar fi bijuterii, sticle de parfum etc, in cazul nostru adaposteste un ghivechi cu flori - deci Natura.

Un décor eclectic unde auriul si argintiul se potrivesc perfect, unde lemnul brut si metalul industrial se completeaza, unde retro-ul si modernul se imbina ideal, unde omul si natura coexista armonios.


Souraya Hassan  este blogger o puteti gasi si pe http://www.bintihomeblog.com, sursa fotografiilor